Diskussion:Anne-Marie Pedersen

Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Med artikel i Weilbachs Kunstnerleksikon og med udstillinger på Charlottenborg og flere andre steder står det ikke så slemt til med notabiliteten. Pugilist (diskussion) 9. sep 2013, 21:45 (CEST)

I så fald er du velkommen til at fjerne skabelonen igen :) Mvh Asger1995 (diskussion) 9. sep 2013, 21:50 (CEST)
Tja, jeg mener egentlig ikke, at vi har en politik om, at optagelse i Weilbach gør kunstnere notable pr. definition, og jeg er også selv lidt usikker på, om det er nok i det konkrete tilfælde. Det kunne være interessant at høre, om der er andre, der har en holdning, før vi endegyldigt piller skabelonen af. Pugilist (diskussion) 9. sep 2013, 22:24 (CEST)
Så er det vel et egentligt sletningsforslag, vi skal igennem? Mvh Asger1995 (diskussion) 9. sep 2013, 22:25 (CEST)
Jeg har tilladt mig at fjerne skabelonen, da optagelse i Weilbach hidtil har givet notabilitet (og det er også min egen holdning). Jeg kan se, at jeg har tilføjet Weilbach på Wikipedia:Kriterier_for_biografier i 2009, og siden har der i hvert fald ikke været protester. --Urbandweller (diskussion) 9. sep 2013, 23:06 (CEST)
Til Asger: Nej, vi behøver ikke nødvendigvis tage den over et formelt sletteforslag. At der er sat spørgsmålstegn ved notabiliteten er blot et spørgsmålstegn. Det kan eksempelvis løse sig som det er sket nu.
Til Urbandweller: Fint med mig :-) Pugilist (diskussion) 9. sep 2013, 23:36 (CEST)
Det er også fint med mig, nu når det står i kriterierne. Tak Pugilist for den info, jeg synes også dette er en glimrende måde at nå frem til konsensus. Mvh Asger1995 (diskussion) 9. sep 2013, 23:43 (CEST)
Tilbage til siden »Anne-Marie Pedersen«.