Diskussion:Authorized Steinway Virtual Concert Grand Piano

Sletningsforslag: Authorized Steinway Virtual Concert Grand Piano

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Authorized Steinway Virtual Concert Grand Piano er et software, der gengiver lyden af flygler udviklet af Steinway & Sons. Bruger:Fanoftheworld har oprettet og Bruger:Kjeldjoh har sat spørgsmålstegn ved notabiliteten, og foreslået at den evt. kan skrives ind i Steinway & Sons. Der er en enkelt kilde i artiklen. Toxophilus (diskussion) 25. aug 2020, 12:39 (CEST)

  • Slet/ Sammenskriv - Jeg kan ikke rigtigt læse ud af artiklen, hvorfor dette software skulle være så interessant, at en artikel er nødvendig. Toxophilus (diskussion) 25. aug 2020, 12:39 (CEST)
  • Slet - Meget lig Wikipedia:Sletningsforslag/Steinway & Sons Luxury Swiss Watches, så mener jeg ikke at dette program opfylder kriterierne for at være notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 25. aug 2020, 13:03 (CEST)
  • Behold Software'n bruges ikke "til flygler udviklet af Steinway & Sons" - men gengiver lyd fra et sådant flygel. Udviklet af et andet firma end Steinway & Sons så hører vel ikke hjemme i den artikel. Mener som udgangspunkt det er et notabelt produkt, men man kan være nervøs for lidt POV og jeg er åben for henvisning til mere generelle regler om notabilitet af software hvis sådanne findes.--Honymand (diskussion) 25. aug 2020, 13:09 (CEST)
  • Sammenskriv med Steinway & Sons. Det er i denne forbindelse irrelevant at opgaven med at udvikle softwaren er udliciteret til et it-firma. Det kan man evt. uddybe i Steinway & Sons, hvis man synes at det er værd at tærske langhalm på at Steinway & Sons er et flygelfirma, ikke et it-firma. --Madglad (diskussion) 25. aug 2020, 14:20 (CEST)
Konklusion:
Der er bred enighed om, at emnet ikke har selvstændig notabilitet. Opslaget ændres til omdirigering. --|EPO| COM: 5. sep 2020, 12:14 (CEST)

Kategorier redigér

Det ville være fint, hvis der var nogen, der kunne finde nogle flere (og bedre) kategorier. Vi kunne godt bruge en kategori for software. Fanoftheworld 8. jul 2009, 02:06 (CEST)

Tilbage til siden »Authorized Steinway Virtual Concert Grand Piano«.