Diskussion:Bob Dylan

Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ordet artcollege skærer mig i øjnene. Har nogen en god oversættelse? Kunstskole?--Troels Nybo 22. sep 2004 kl. 08:57 (CEST)

Flg. tekst blev skrevet paa siden Politiske – maaske kan det indarbejdes i artiklen: "Bob Dylan Lavede godt nok en del politisk musik, men han tog aldrig en egentlig side, selvom hans musik var indspireret af venstre fløjen. Men det var ikke så meget fordi han var socialist, det var fordi nogle af de kunstnere som han fandt inspiration fra, var fra ventsrefløjen. Bob Dylans største idol var Woody Guthrie og han lavede en del musik med mere eller mindre klare politiske budskaber." --Twid 7. mar 2006 kl. 17:12 (CET)

Jeg har forsøgt at indsætte et billede jeg fandt på den engelske side om Dylans sidste album Modern Times - men har åbenbart lavet en fejl. --Villy Fink Isaksen 17. okt 2006 kl. 21:43 (CEST)

Dylan på dansk redigér

En bruger og jeg er uenige om hvorvidt det er relevant at nævne brugerens bog med oversættelser af sange, 'Dylan på Dansk' (2016), her i artiklen.

Mit umiddelbare ankepunkt er at jeg ikke kan finde nogle kilder til at disse oversættelser er indspillet af nogen, nogen anmeldelser af disse eller referencer til bogen i det hele taget, udover forskellige salgslinks.

Mit spørgsmål til resten af jer, er derfor: Er det relevant at nævne denne bog i denne artikel? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 2. feb 2016, 09:14 (CET)

Det er ren reklame for bogen. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 2. feb 2016, 10:32 (CET)
Indtil videre virker det som promovering. Bogen kan selvfølgelig blive notabel på et senere tidspunkt, så lad os se om et års tid eller to. --Savfisk (diskussion) 2. feb 2016, 16:04 (CET)

jeg har oversat 65 af Dylans sange og udgivet dem i bogen 'Dylan på Dansk'. Jeg anser dette for en relevant oplysning i rubrikken om Dylan. Er nogen af en anden mening?

(C.V.Jørgensen og Billy Cross har sunget tre af sangene i en P1 radioudsendelse, Rasmus Hedeboe har indspillet seks. Sproglaboratoriet på P1 lavede en hel udsendelse om bogen i 2012. Der er solgt 550 exemplarer indtil nu. Bogen indeholder også analyser af sangenes struktur - versefødder, rim, prosodi. Oversættelserne holder sig så strengt til Dylans originaler, som det har været muligt. Der er ingen fri digtning som f.x. hos Steffen Brandt). Mvh Jep Loft - Jeploft (diskussion) 3. feb 2016, 00:41 (CET)

hej. jeg er stor Dylan-fan og og lyttet meget i Norge og i Danmark. oversættelser af Dylan er ikke interesante for Dylan folk. Hvis du er rigtig Dylan kender ved du også at alle hans tekster er oversat til alle sprog. Dylan er universel. Derfor ikke noget usædvanligt i en dansk oversættelse. Eller i den fra Norge eller Sydkorea. Jeg vil gerne have denne side låst op igen. hilsen Royal Export 4. feb 2016, 02:10 (CET)

En person skal lukke siden? redigér

hej. hvorfor bliver er denne side lukket? er det pga jeres snak med en person som ikke kan finde ud af det? men så viser dansk wikipedia sig igen for sin umodne side, som ikke har meget at slåsse med. når der nu er flere administratorer med meninger om blokeringer og dårligt arbejde, end daglige gode redigeringer. Hvorfor lukker man så en hel side i stedet for at lukke for ham med reklame? som så meget andet her forstår jeg heller ikke dette. Man må bare ikke skabe indhold her, uden at støde ind i alle mærkelige problemer, som ikke har med indholdet at gøre. Personer, personer og personer. Det er vigtigt. Glem indhold. Royal Export (diskussion) 4. feb 2016, 02:04 (CET)

Hej Royal Export. Nogen gange er det bedre at låse artiklen end at have en fortsat redaktionskrig. Jeg ved godt, at det er ærgerligt, men sådanne tiltag er nogen gange nødvendige. Beklager. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 4. feb 2016, 08:06 (CET)
Tilbage til siden »Bob Dylan«.