Diskussion:Brødrene Løvehjerte

Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har fundet to fejl:

  • Hun hedder ikke Sofia men Sofie.
  • Det er Jossi som ejer kroen.

Er i enige? Kongerækken 21. nov 2009, 16:03 (CET)

Jeg syntes også hun hed Sofie, men der står Sofia her og jo, jeg mener også at det var Jossi der ejede kroen. Iøvrigt, hvad hed danskeren der lagde stemme til som fortæller i filmen? TherasTaneel (diskussion) 18. jul 2013, 03:10 (CEST)

Hej, jeg har lige læst denne her artikel. Men jeg har lagt mærke til at Jonathan er nogle steder med 'h' og nogle steder uden. Jeg ville gerne lige vide om der skal være 'h' i hans navn eller ikke? WikiUdforsker (diskussion) 3. apr 2019, 14:06 (CEST)

Det er Jonatan (som i den svenske originaludgave) så vidt jeg husker, men jeg har ikke et dansk eksemplar af bogen. Du kan evt. smutte på biblioteket og selv se efter, og derefter rette artiklen. Det kan i øvrigt ikke udelukkes at bogen i forskellige danske udgivelser bruger forskellige oversættelser af det svenske navn. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 3. apr 2019, 14:46 (CEST)
Tak for svaret. Eftersom at der vidst godt kan bruges forskellige oversættelser af det svenske navn i danske udgivelser tror jeg ikke at jeg ændrer på det i artiklen så.WikiUdforsker (diskussion) 4. apr 2019, 14:16 (CEST)
Der kan måske bruges forskellige oversættelser i forskellige udgivelser, men ikke i samme tekst, så jeg har smuttet på biblioteket, kigget i bogen og rettet teksten. Det rigtige er Jonatan som jeg formodede. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 5. apr 2019, 15:51 (CEST)
Tilbage til siden »Brødrene Løvehjerte«.