Diskussion:Helle Virkner

Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvor er hun født? redigér

Der er tilsyneladende ikke enighed om, hvor hun er født. Gravsted.dk siger, at hun er født i Gammel Rye (nævnes også i den artkel, men uden kilde). Ifølge danskefilm.dk og kvinfo.dk er hun født i Århus.
- Sarrus (db) d. 10. jun 2017, 18:05 (CEST)

https://www.sa.dk/ao-soegesider/da/billedviser?epid=17138411#181242,30769980 er i Skårup Sogn om ikke andet. "Aarhus Købstad" hvis det er dét som står, er ikke meget at gå efter. TherasTaneel (diskussion) 10. jun 2017, 18:41 (CEST)
http://www.skanderborgleksikon.dk/index.php/Helle_Virkner anfører at hun er født i Århus, men boede i årene 1925 - 1931 på ejendommen Lille Glentholm på Kildebakken 3, i dag Ry Præstegård. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 10. jun 2017, 22:45 (CEST)
Dog brugergenereret som wikipedia, der skrives også "Forældrene havde da adresse i Skårup på Fyn, [...]" som også er nævnt i kontraministerialbogen "Forældrene har fast Bopæl i Skaarup". Har endda en artikel: "Fødselsanstalten i Jylland". TherasTaneel (diskussion) 11. jun 2017, 02:00 (CEST)
Tilbage til siden »Helle Virkner«.