Diskussion:Henrik Fruergaard

Viborg Domkirke set fra Nørresø. Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Viborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Viborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Henrik Fruergaard

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Det er valgår, og der må forventes at komme en del biografier om mere eller mindre notable politikere. Henrik Fruergaard har tidligere været opstillet til Folketinget, og har været suppleant, men har dog været indkaldt i en periode. Jeg mener ikke, at dette i sig selv er tilstrækkeligt. Andre meninger ? Pugilist 14. jan 2011, 17:04 (CET)

  •   Slet --Pugilist 14. jan 2011, 17:04 (CET)
  •   Slet - Det er lidt af en gråzone, for vore kriterier for biografier melder som bekendt positivt for indvalgte medlemmer og negativt for opstillede kandidater. Suppleanter er ikke dækket her. Men man kan jo vælge at sige, at manden ikke har været valgt ind, og så er vi under opstillede kandidater. Reglen kan naturligvis overrules, hvis der er andet, der taler for, men det kan efter min mening i hvert fald ikke ses af artiklen. --Arne (Amjaabc) 14. jan 2011, 18:20 (CET)
  •   Behold I tvivlstilfælde bør artiklen efter min mening beholdes. Men jeg hører jo også til de mærkelige mennesker der ikke forstår hvorfor mindre indhold på Wikipedia er en god ide :-) Naturligvis skal useriøst indhold slettes, men dette? --Martin Manscher 14. jan 2011, 19:41 (CET)
  •   Slet - det ligner for meget personlig promovaring. --Rmir2 14. jan 2011, 19:59 (CET)
  •   Behold Han har været medlem af folketinget, så han er efter min mening notabel. --Santac 15. jan 2011, 11:29 (CET)
  •   Behold. Som tidligere folketingsmedlem er han notabel. Thomas Vedelsbøl 15. jan 2011, 19:18 (CET)
  •   Behold - Notabiliteten er i orden. --Brandsen 17. jan 2011, 15:08 (CET)
 Konklusion:
Beholdes
- Sarrus (db) d. 21. jan 2011, 20:30 (CET)
Tilbage til siden »Henrik Fruergaard«.