Uden overskrift redigér

Jeg skal prøve at finde flere referancer. Det er jo kun almenviden, men der er sikkert referancer. Tak for de fine forbedringer.

Burningbrand (diskussion) 9. jan 2016, 16:24 (CET)

Hvem der sagde: Hvis man tror, man har forstået kvantemekanikken, har man ikke forstået noget som helst af den. redigér

Dette citat er tillagt Niels Bohr og ikke Ricard Feynman. Tonny Poulsen (diskussion) 17. jun 2017, 13:40 (CEST)

Engelsk wikiquote diskussionsside: "If you think you understand quantum mechanics, you don't understand quantum mechanics.". TherasTaneel (diskussion) 17. jun 2017, 15:41 (CEST)

Sletningsforslag: Introduktion til kvantemekanik

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen Introduktion til kvantemekanik foreslås slettet. Artiklen er oprettet af Bruger:Burningbrand. Den initielle udgave af artiklen virker som et oplæg, til noget der hører hører hjemme i Wikibooks. Bruger:Glenn og Bruger:Burningbrand har efterfølgende redigeret en del på artiklen, som fremstår uden rød tråd, og det er uklart hvad emnet er.

- Bruger:KnudW har påsat {{uencyklopædisk}}{{kilder}}{{wikify}} med redigeringskommentaren "Der skal laves noget ved denne. Er dette artikelstof i det hele taget?".
- Bruger:Glenn har fjernet {{uencyklopædisk}}{{kilder}} med redigeringskommentaren "-{{uencyklopædisk}} -{{kilder|dato=januar 2016}}", dvs. uden begrundelse, og i øvrigt i strid med reglerne m-markeret.
- Bruger:Vrenak har påsat {{eftersyn}} og genindsat {{uencyklopædisk}} med redigeringskommentaren "uencyklopædisk, mangler eftersyn, og en voldsom omskrivning".
- Jeg genindsætter {{Kilder}}, der er for få. --Madglad (diskussion) 19. maj 2018, 11:04 (CEST)Svar

Indstilles hermed til sletning. --Madglad (diskussion) 19. maj 2018, 11:04 (CEST)Svar

 Konklusion:
Tre brugere finder artiklens indhold uencyklopædisk og støtter sletning. Én brugere undrer sig, men tager ikke stilling til om artiklen bør slettes. Der er dermed enighed om sletning - hermed udført. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 5. jun 2018, 17:42 (CEST)
Tilbage til siden »Introduktion til kvantemekanik«.