Diskussion:Lt. Surge

Sletningsforslag: Lt. Surge

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Lt. Surge er en figur fra Pokemon. Artiklen er oprettet af Bruger:Anders-k i 2008, og der er ikke sket meget siden, før Bruger:Madglad satte {{QA-relevans}} på med kommentaren Kan fint indskrives i Pokémon. Jeg har derfor oprettet dette sletningsforslag siden. Der er et relativt kort opsalg i en engelsk artikel om figurer fra Pokemon, og så findes den på italiensk. Toxophilus (diskussion) 29. jul 2020, 21:40 (CEST)

  •   Slet - for kort og ligegyldig. Der er ingen henvisnigner til artiklen, den har ingen kilder, og der går intet tabt ve at slette. Ideelt bør en omfattende artikel med alle figurerne oprettes, men i så fald er det nok også nemmere bare at oversætte den engelske. Toxophilus (diskussion) 29. jul 2020, 21:40 (CEST)
  •   Slet /   Sammenskriv til Pokémon - Jeg tænker at artiklen kan slettes som værende uencyklopædisk, og efterlade et redirect til Pokémon.--Kjeldjoh (diskussion) 30. jul 2020, 11:04 (CEST)
 Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 6. aug 2020, 18:14 (CEST)
  Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
  Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tilbage til siden »Lt. Surge«.