Diskussion:Rosenlund

Seneste indlæg: for 1 måned siden af MGA73 i emnet Mail om ejerskab
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lolland-Falster Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lolland-Falster, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Lolland-Falsterrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Mail om ejerskab redigér

  Der er en e-mail vedrørende denne artikel arkiveret i Wikimedias Volunteer Response Team-system.
Sagen drejer sig om: fejl i oplysninger om ejerskab
Link til mail (VRT-konto kræves)

Vi har fået en mail om 3 typer af fejl i følgende artikler:

  1. Krenkerup Gods
  2. Nielstrup (Guldborgsund Kommune)
  3. Nørregård
  4. Rosenlund
  5. Idalund
  6. Sæbyholm
  7. Christiansdal

Den første var en slåfejl i navnet Rupert der nogle steder stod som Rubert. Det har jeg rettet.

Den anden var ejeren af Rosenlund. Der var sat en ny ejer på med henvisning til en artikel fra Børsen. Den handlede imidlertid om en Strandvejsvilla og ikke om Rosenlund på Lolland. Så det har jeg også rettet.

Den tredje er at ejerskabet skal være

  • (1970-2012) Rupert Gorm Reventlow-Grinling
  • (2012-) Patrick Reventlow-Grinling

og ikke fx

  • (1970-2003) Rupert Gorm Reventlow-Grinling
  • (2003-) Rupert Gorm Reventlow-Grinling / Patrick Reventlow-Grinling

eller

  • (1970-2003) Rupert Gorm Reventlow-Grinling
  • (2003-2012) Rupert Gorm Reventlow-Grinling / Patrick Reventlow-Grinling (søn)
  • (2012-) Patrick Reventlow-Grinling

Jeg har ikke rettet den sidste fejl endnu, da vi alene har mailen til at angive dette. Men da artiklerne generelt ikke indeholder kilder, der bekræfter de gamle oplysninger, så er jeg tilbøjelig til at rette selv uden anden kilde end mailen fra Rupert.

Et opslag på tinglysning.dk viser at Patrick overtog gården pr. 1. januar 2012, og at Rupert var den tidligere ejer, så det virker troværdigt. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 25. feb. 2024, 16:19 (CET)Svar
Tak og enig. Samme fremgår af https://www.danskeherregaarde.dk/nutid/krenkerup så jeg tænker, at det må være ok at rette. Rupert har i øvrigt oplyst, at fejlen nok skydes, at Patrick arbejdede i Estate office som manager fra 2003. --MGA73 (diskussion) 6. mar. 2024, 16:33 (CET)Svar
Tilbage til siden »Rosenlund«.