Diskussion:Rotten Tomatoes

Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag: The Rotten Tomatoes Show

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Jeg tror at The Rotten Tomatoes Show (TV) og Rotten Tomatoes (Internet) godt kan bestå separat.

Det er derfor jeg foreslår at afsnittet Rotten Tomatoes#The Rotten Tomatoes Show godt kan flyttes over til Rotten Tomatoes.  •   Rodejong   💬 ✉️ 21. jun 2017, 07:38 (CEST)

  •   Flyt  •   Rodejong   💬 ✉️ 21. jun 2017, 07:42 (CEST)
  •   Flyt ikke - Der er kun ganske få linjer om tv-showet, der så vidt jeg kan se på en-wiki kun eksisterede i to år, og en-wiki har ikke en selvstændig artikel om tv-showet. Så alt i alt ikke nogen grund til selvstændig artikel på da-wiki. Hvis nogen kan argumentere for, at indholdet kan gøres noget større end de få linjer, så kan jeg måske skifte mening. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. jun 2017, 08:50 (CEST)
Det handler om to forskellige ting. Een internet side, og en TV-programma.  •   Rodejong   💬 ✉️ 21. jun 2017, 09:41 (CEST)
 Konklusion:
Der er ikke opbakning til flytning. Vh. SorenRK (diskussion) 26. aug 2017, 12:04 (CEST)
Tilbage til siden »Rotten Tomatoes«.