Diskussion:Santiago de Compostela-ulykken

Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Santiago de Compostela-ulykken er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Santiago de Compostela-ulykken har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 40, 2013.

Huskeliste for Santiago de Compostela-ulykken: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Flytteforslag: Afsporingen ved Santiago de Compostela

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
  •  Flyt til Santiago de Compostela-ulykken 2013. Der er tale end mere end blot en afsporing. Den foreslåede navngivning er mere i tråd med navngivningen af andre jernbaneulykker, fx Eschede-ulykken og Bramminge-ulykken (der dog begge nok burde have haft et årstal til sidst i titlen). Stednavnet forrest i titlen giver også den fordel, at begivenheden automatisk kommer op ifm. søgninger på byen. --Morten Haagensen (diskussion) 25. jul 2013, 19:13 (CEST)
  •  Flyt Jf. Morgen Haagensens argumentation. Der er tale om en alvorlig ulykke. --Urbandweller (diskussion) 25. jul 2013, 19:26 (CEST)
  •  Flyt Helt enig med Morten Haagensen, det burde artiklen have heddet fra begyndelsen, men det gik lidt stærkt i nat med at oprettet den :(, "hastværk er lastværk"! mvh Per (PerV) (diskussion) 25. jul 2013, 20:16 (CEST)
  •  Flyt Meget enig. Den må gerne flyttes meget hurtig. Jeg er synes dog er årstal i titel ikke er nødvendig. --Steen Th (diskussion) 25. jul 2013, 21:28 (CEST)
  •  Flyt - Enig med de foregående, dog måske i stedet blot til Santiago de Compostela-ulykken jf. Steenth: Årstallet er efter min mening kun nødvendigt, hvis der er flere lignende begivenheder, som man kunne forveksle med denne (Gud forbyde det). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jul 2013, 09:54 (CEST)
    ... som jeg så ser, at Morten allerede har konkluderet. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jul 2013, 09:57 (CEST)
Konklusion:
Morten har konkluderet og flyttet til Santiago de Compostela-ulykken.
--Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jul 2013, 09:57 (CEST)

Gentagelse redigér

Desværre bliver en del af tingene i artiklen nævnt flere gange, hvilket giver fornemmelsen af, at artiklen ikke er blevet opdateret efterfølgende, og at der dermed blot et blevet vævet på nogle få oplysninger. Det er - så vidt jeg ved - ikke tilfældet, men jeg synes, at det burde rettes, inden artiklen kan ophøjes til LA. Grundet nomineringen vil jeg dog ikke rette det, før jeg har hørt, hvad I mener. Algerdenstore (diskussion) 23. nov 2013, 20:28 (CET)

Tilbage til siden »Santiago de Compostela-ulykken«.