Diskussion:Testosteron

Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Til ALdeL, vedr: Jeg er NY: hvem fjerner "artiklestump"??

Der er nok for mange røde links endnu.
Google er vældig god til at se om der allerede er en artikel om et emne, fx:

hormon site:da.wikipedia.org (i Googles søgefelt)

vil vise at der allerede en artikel, dvs
Hormoner bliver blå ved at skrive [[Hormon]]er : Hormoner
æggestokkene bliver til æggestokkene
kønsorganer bliver til kønsorganer
cellernes bliver til cellernes
og videre oprydning. Se i koden hvordan. -- Mvh PHansen 1. jul 2006 kl. 13:01 (CEST)


Er der nogen der kender en reference på denne (fra artiklen): >>Man mener også lidt kuriøst, at mængden af testoteron har noget med fingerlængder at gøre især hos kvinder, men også i nogen grad hos mænd, idet mænds pegefingre i gennemsnit er kortere end deres ringfingre, mens det samme kun i beskeden grad er tilfældet hos kvinder. Jo højere testoteron desto kortere pegefingre i forhold til ringfinger på venstre hånd. Desto kortere pegefinger i forhold til ringfinger på venstre hånd, desto bedre rummelig evne, og desto højere aggressivitet.<<

VH

23. feb 2007 kl. 15:44 (CET)DennisHansen

På den engelske Wikipedia har de artiklen en:Digit ratio, der netop handler om emnet og har flere henvisninger. Jeg husker selv at være stødt på oplysningen i Magisterbladet: http://www.magisterbladet.dk/sw34820.asp .--Heelgrasper 23. feb 2007 kl. 16:23 (CET)


Ok. Jeg kunne ikke finden noget om det i mine bøger - at jeg så glemt at tjekke den engelske side er jo så ikke til min ros. Det lød bare lidt "sært", men afgjort interessant. VH 23. feb 2007 kl. 19:59 (CET)DennisHansen

Tilbage til siden »Testosteron«.