Diskussion:The Oval (Belfast)

Til Pixi Uno ! Jeg har konstateret at du har rettet overskrifter til noter og henvisninger som jeg havde indsat.

Jeg har i dette tilfælde fulgt hvad der er beskrevet i Stilmanualen som vedtaget norm.

Hvis det ikke er gældende, burde det ikke rettes i manualen?

Med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 22. jan 2013, 20:03 (CET)

Ja, og? --Pixi Uno (diskussion) 22. jan 2013, 20:25 (CET)
Hej Pixi! Indirekte spurgte jeg faktisk om hvorfor du foretog ændringen, når det var korrekt det jeg havde foretaget mig ?
Med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 22. jan 2013, 20:43 (CET)
Hej Ultraman. Det er rigtigt nok at der står der skal stå noter i stilmanualen, men det bør faktisk ændres. En note er en ekstra oplysning, såsom en fodnote. En reference derimod, er en reference til den kilde der henvises til, og altså det der bruges i denne artikel hvis jeg ikke tager fejl. Håber det kunne hjælpe dig lidt. mvh Tøndemageren (diskussion) 29. jan 2013, 12:35 (CET)
Hej Tøndemageren!
Tak for dit svar, det forklarer en hel del. Det der falder mig for brystet, er de manglende svar fra Pixi Uno, som tilfældigvis også er administrator og endnu ikke har reageret.
Med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 29. jan 2013, 13:15 (CET)
Har godt set det og det burde heller ikke være sådan. Har også set du har skrevet på Pixi Unos diskussionsside, men ved ikke hvad du ellers lige kan gøre. I sidste instans mener jeg at man kan starte en diskussion om fratagelse af administratorrettigheder, men så langt synes jeg alligevel heller ikke du bør gå. Endnu i hvert fald :) mvh Tøndemageren (diskussion) 29. jan 2013, 14:02 (CET)
Starte en diskussion om fratagelse af administratorrettigheder for PIXI, nej så langt vil jeg heller ikke gå. Jeg har dyb respekt for PIXI's store arbejde på W., men respekten går tydeligvis ikke den anden vej.--Ultraman (diskussion) 29. jan 2013, 18:31 (CET)
Tilbage til siden »The Oval (Belfast)«.