Skabelondiskussion:Folketinget IP

Kontaktinfo til Folketinget?

redigér

Er det en god ide at have kontaktinformation til en navngiven person hos FT? Er det blevet diskuteret med vedkommende? Skal kontaktinfo beholdes, mener jeg at det i det mindste bør ændres til en afdelingsemail eller noget i den dur. Det er jo hellere ikke sikkert at vedkommende har den stilling for altid? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. jul 2014, 11:50 (CEST)

Informationen er offentligt tilgængelig gennem en whois-søgning hvilket betyder han har sat sig selv som den ansvarlige for den netværksgruppe og accepterer at man kan kontakte ham ang. netværksmisbrug. Mvh InsaneHacker (diskussion) 26. jul 2014, 12:06 (CEST)
Det venlige er vel at skrive til Folketingets systemadministrator og forelægge ham spørgsmålet. Hvis han så opretholder den nuværende registrering, må det være fint nok. --Palnatoke (diskussion) 26. jul 2014, 12:12 (CEST)
Jeg har skrevet til ham nu, han er tilbage på arbejde på Mandag. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 26. jul 2014, 12:57 (CEST)
John Skovgaard (Folketingets systemadministrator) har lige sendt mig en email og givet tilladelse til at indsætte hans kontaktinformation. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 28. jul 2014, 08:54 (CEST)
Tilbage til siden »Folketinget IP«.