Content deleted Content added
m Tilføjer tidsstempel
Linje 121:
Hej Knud. Jeg ser at du er aktiv igen. Tak for dit store arbejde med at patruljere og holde styr på Wikipedia dag efter dag. Jeg synes du er god til svare på den kritik der kommer, når du sletter noget, på en god og saglig måde. Mvh. [[Bruger:Dipsacus fullonum|Kartebolle (Dipsacus fullonum)]] ([[Brugerdiskussion:Dipsacus fullonum|diskussion]]) 26. jan 2017, 17:05 (CET)
:Tak for det.Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 26. jan 2017, 17:37 (CET)
 
== ref. Steen Ole Hedelund Jørgensen ==
 
Hej KW
 
 
Du har ved oprettelsen af artiklen om Steen Ole Hedelund Jørgensen skrevet til os vedr. spørgsmål om berettigelse og reklamepræg.
 
Du har senere afklaret forholdet i diskussion med den bruger, der anførte forholdene, og den offentlige artikel var herefter uden anmærkninger.
 
Imidlertid regeneres anmærkningerne hele tiden.
 
Vil du derfor venligst sætte siden op, så dette forhindres. Der skal jo ikke være anmærkninger på artiklen længere.
 
Hvis anmærkninger fortsat skal være på siden, beder jeg dig venligst slette siden. Så må vi sætte os bedre ind i rammerne for artikel-skrivning og starte forfra.
Hvis sletning sker, anmoder jeg dig om at give mig besked direkte på mailadressen meetingpointeurope@mail.dk , da jeg er usikkerhed på, hvordan kommunikationen virk her. F.eks. regenereres dine beskeder fra d. 26. januar i år på diskussionssiden hele tiden.
vh
 
 
Niels Harsten
konsulent
MeeetingPointEurope