Wikipedia:Sletningsforslag/Jonathan fensten: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Exit dobbeltord
Slet - ligesom tidligere
Linje 6:
::Det står mig ikke ganske klart, hvad du mener med, at jeg sletter “ argumentation for +20 andre iværksættere, som er optaget på Wikipedia i Danmark uden samme notabilitet som denne iværksætter”. Skal du tages alvorligt, bør du forholde dig til fakta. Jeg kan i øvrigt forsikre dig om, at jeg intet kender til biograferede, og at jeg ingen konflikt har med pågældende. Og nej, der skal ikke argumenters for, at nogle andre personer opfylder kriterierne. Argumentet er [[:en:whataboutism|whataboutism]], og har ingen vægt.
::Og bemærk iøvrigt, at man ikke sletter andre brugeres indlæg i diskussioner. —[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 16. nov 2019, 17:49 (CET)
* {{SSlet}} - Bemærk at hans fulde navne er Jonathan Fensten Løw, og at han oftest er omtalt under navnet Jonathan Løw (herunder også i de kilder som artiklen bruger). Artiklen [[Jonathan Løw]] har været oprettet adskillige gange på dansk og engelsk Wikipedia (jeg ved ikke om det også gælder andre sprogversioner), og slettet igen pga. manglende notabilitet. Se [[Wikipedia:Sletningsforslag/Jonathan Løw]], [[:en:Wikipedia:Articles for deletion/Jonathan Løw]], [https://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Loglister?type=&user=&page=Jonathan+L%C3%B8w&wpdate=&tagfilter= artikelloggen]. Når han i øvrigt ikke meget omtales som Jonathan Fensten, kunne valget af dette navn antyde at artikelopretteren ønsker at undgå at henlede opmæksomheden på de tidligere slettede artikler. Jeg kan ikke noget nyt som skulle gøre mere notabel end tidligere. --[[Bruger:Dipsacus fullonum|Kartebolle (Dipsacus fullonum)]] ([[Brugerdiskussion:Dipsacus fullonum|diskussion]]) 16. nov 2019, 18:58 (CET)