Brugerdiskussion:Pugilist/Arkiv15: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 280:
:Det er fint, at RUST ønsker at brande sig med versaler, men en banal google-søgnig "Rust København" (uden citationstegn) viser, at det nye brand ikke er slået igennem. Langt de fleste onmtaler af spillestedet er omtale som "Rust". Og så er vi tilbage i, at Wikipedia ikke er et markedsføringsredskab for RUST eller andre. Når RUST's markedsføringsstrategi er slået igennem og spillestedet i langt overvejende grad omtales som RUST og ikke som i dag Rust, kan det tages op igen.
:Ønsker du en bredere diskussion om dette, så tag det op på artiklens diskussionsside. --[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 19. nov 2019, 15:13 (CET)
 
== Blokering af 80.62.116.134 ==
 
Hej Pugilist. Jeg er lidt uforstående overfor en uges blokering af 80.62.116.134 på grund bemærkningen "Se også paten" i artiklen [[Disk (nadver)]]. Disk i denne betydning hedder tilsyneladende paten på mange sprog (se listen over interwikilinks på [[d:Q1044124#sitelinks-wikipedia|Wikidata]]), så det kunne tænkes at ordet paten også kan bruges i denne betydning på dansk. --[[Bruger:Dipsacus fullonum|Kartebolle (Dipsacus fullonum)]] ([[Brugerdiskussion:Dipsacus fullonum|diskussion]]) 21. nov 2019, 10:16 (CET)
Tilbage til brugersiden for »Pugilist/Arkiv15«.