Wikipedia-diskussion:Stilmanual: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
→‎Samling af topskabeloner: Det ser fint ud. Jeg synes vi skal prøve det af.
Linje 297:
 
::::: Fint arbejde! Jeg synes, at vi skal prøve det af. Dvs. oprette skabelonen og sætte den på nogle artikler, så vi kan se om det virker korrekt i forskellige browsere.
::::: Jeg tænker, at vi også bør gennemgå skabelonerne, når vi er i gang, og sikre, at der er enighed om hvilken kategori skabelonen hører hjemme i. Pt. har vi både farver og prioriteter. Jeg tænker, at det bør være ens så rød = prioritet rød fx alt i [[:Kategori:Kvalitetsoffensiven - prioritet I]] er rød. Alt i [[:Kategori:Kvalitetsoffensiven - prioritet II]] er orange, alt i [[:Kategori:Kvalitetsoffensiven - prioritet III]] er gul og alt i [[:Kategori:Kvalitetsoffensiven - prioritet IV‎]] er grøn.
::::: Derudover skal vi være enige om, hvilke typer, der skal stå i toppen. Er det alle sammen eller det fx kun rød og orange?
::::: Der er i øvrigt nogle artikler som er i gruppe IV som ikke har en skabelon. Fx [[Tadao Ando]] som er i [[:Kategori:Mange oplysninger fra Wikidata for P166 (udmærkelser)]] som er i [[:Kategori:Kvalitetsoffensiven - prioritet IV‎]]. Skal alle disse artikler fx have sat en skabelon i toppen? --[[Bruger:MGA73|MGA73]] ([[Brugerdiskussion:MGA73|diskussion]]) 29. mar 2020, 14:48 (CEST)
Tilbage til projektsiden »Stilmanual«.