Moduldiskussion:Citation/CS1: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
→‎Tankestreg --> bindestreg 2021: En fejl eller ikke en fejl. Det er spørgsmålet.
Linje 402:
::: Jeg har ikke fundet specielt mange danske dato-intervaller. De fleste, som jeg har håndteret, er engelske. Alle fejl er på listen på [[Bruger:Steenth/sandkasse69]] og [[:Kategori:CS1-vedligeholdelse: Dato-format]] har jeg ikke tjekket efter mønster.. Så jeg har ikke meget at bidrage med. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] ([[Brugerdiskussion:Steenth|diskussion]]) 19. maj 2021, 21:21 (CEST)
:::: Jeg har også fixet et par engelske, men jeg synes jo ikke maj-juni 2021 er forkert. Det er vel sådan vi skriver det i Danmark? Det giver ingen mening at rigtige datoangivelser giver en fejl. Så hvis vi er enige om, at det er korrekt at skrive maj-juni så må opgaven vel være at rette modulet, så det ikke viser en fejl. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] ([[Brugerdiskussion:MGA73|diskussion]]) 19. maj 2021, 22:20 (CEST)
 
== Deadurl og UrlStatus ==
 
Jeg ser at parameteren Deadurl ser ud til at blive ignoreret, selv om den optræder i [[Skabelon:Cite web]] som en gyldig parameter i dens TemplateData, og selv om UrlStatus ''ikke'' optræder i Cite web som en gyldig parameter.
 
Koden siger:
 
-- if 'no' ~= DeadURL and 'nej' ~= DeadURL then
if 'live' ~= UrlStatus and 'ok' ~= UrlStatus then
 
Det holder jo ikke, for så kan man ikke via VisualEditor angive en arkivadresse på en cite web, hvor originalen stadig eksisterer.
 
Er der nogen der ved, hvorfor DeadURL ignoreres i Lua-koden?
 
Hvis den ignoreres, så skal alle eksisterende DeadURL-parametre jo omformes til UrlStatus på alle sider.
 
Og uanset hvad, så skal Cite web-parametrene tilpasses til den faktiske kode. Det går ikke at ignorere DeadURL, uden at parameteren først er erstattet med dens afløser i TemplateData (og dokumentation) for alle de skabeloner, som anvender CS1, og også erstattet i alle anvendelser på alle sider.
 
Indtil alt det er sket, så bør Lua-koden acceptere både DeadURL og UrlStatus og handle fornuftigt på dem (herunder skal det afgøres, hvilken der vinder ved en konflikt mellem dem).
 
--[[Bruger:Jhertel|Jhertel]] ([[Brugerdiskussion:Jhertel|diskussion]]) 29. maj 2021, 01:48 (CEST)
Tilbage til siden »Citation/CS1«.