Wikipedia:Sletningsforslag/Øresundskollegiets Fodboldklub: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Håbløs fejlslutning - man kan undre sig over debattonen engang i mellem...
No edit summary
Linje 58:
: - og hvis den er relevant her. Så skal alle tage samtlige notabilitetskriterier, og hoppe i vandet. - og når I kommer op, skal der laves noget nye kriterier, som åbner op for alt.... --- hvis det her cirkus, som prøver at optræde seriøst, skal forsætte, så skal I nok udvide staben med lidt mere...? Ja, indsæt ord:____ --Royal Export 19. jun 2016, 21:49 (CEST)
::Så fordi jeg opdaterer en artikel (jeg har tilføjet kilder, rettet infoboks, og omskrevet enkelte steder, samt tilføjet lidt information fra de kilder), der ikke var konsensus for at slette, så er jeg pludselig upartisk? Skal det så forstås sådan, at hvis man har redigeret i en artikel, så har man ikke længere ret til hverken at stemme eller konkludere på en artikel? Jeg tror at du FULDSTÆNDIGT har misforstået dette projekt. Jeg kan simpelthen ikke se, hvordan en redigering en uges tid efter konklusion, på nogen måde kan tilskrives upartiskhed... og da slet ikke hvordan det kan have en indflydelse på en konklusion lavet en måned før? Det er på grænsen til [[en:ad hominem|ad hominem]], og er på ingen måde værdigt hverken for da.wiki eller for debatten generelt. mvh [[Bruger:Tøndemageren|Tøndemageren]] ([[Brugerdiskussion:Tøndemageren|diskussion]]) 19. jun 2016, 21:55 (CEST)
 
Har desuden fjernet {{tl|notabilitet}} igen, da en konklusion er nået. Der var IKKE [[WP:Konsensus|konsensus]] for en sletning. Ønskes diskussionen taget igen, vent da venligst længere tid. mvh [[Bruger:Tøndemageren|Tøndemageren]] ([[Brugerdiskussion:Tøndemageren|diskussion]]) 19. jun 2016, 22:03 (CEST)