Wikipedia:Sletningsforslag/Øresundskollegiets Fodboldklub: Forskelle mellem versioner

m
N
Content deleted Content added
Kompromisspørgsmål
m N
Linje 64:
::: Først og fremmest skal du [[Wikipedia:Ingen personlige angreb|tale pænt]] og husk at [[Wikipedia:Forvent, at andre er i god tro|forvent at andre er i god tro]] - det andet er bestemt ikke med til at fremme da.wiki når du gør det modsatte, og som du har oplevet før, kan det føre til blokering (se det venligst ikke som en trussel, ønsker bestemt ikke at du skal blokeres). Dernæst, så går diskussionen pt. på om jeg er partisk eller ej - ikke omkring konsensus, hvorfor det ikke giver mening at have {{tl|notabilitet}} på artiklen.
::: Sidst, og her prøver jeg faktisk at møde jer der ikke mener den kan have sin egen artikel, kan de relevante oplysninger fra artiklen (her tænkes brødtekst og infoboks) skrives ind i [[Øresundskollegiet]], og så lave en redirect, som en form for kompromis? Artiklen vil dermed ikke blive slettet, men stå i sammenhæng med dens historiske ophav. mvh [[Bruger:Tøndemageren|Tøndemageren]] ([[Brugerdiskussion:Tøndemageren|diskussion]]) 19. jun 2016, 22:18 (CEST)
:::: Nogle har et liv hvor frisuren er vigtigere en håndtrykket. Du er én af dem. Skriv de få relevante historier ind, og fat du skal lege "bruger" og ikke administrator. For det kunne være rart at se den bidrage side fra admin. Tak kære Dansk Wikipedia. --Royal Export 19. jun 2016, 22:24 (CEST)
8.537

redigeringer