Content deleted Content added
Linje 58:
::Jeg forstår ikke helt hvad du mener. kvalifikatorbrug kan have fire værdier; med og uden, som kan afklares allerede ved indgangen; alle, hvor værdien altid skal formatteres og så enten en specifik værdi (Q eller formatteret), hvor det først kan afklares, om værdien skal vises, når formatteringen er sket. Måske det er en idé at lave et test-afsnit i [[Modul:Brug Wikidata/sandkasse/dok]], som går via [[Skabelon:Wikidata-tal]] og dennes sandkasse. Det vil så kunne bruges ved bearbejdningen af [[Modul:Brug Wikidata/sandkasse]]. -- [[Bruger:Poul G|Poul G]] <sup>[[Brugerdiskussion:Poul G|disk.]]</sup> 15. okt 2017, 20:17 (CEST)
:::Du har har ret i at kvalifikatorbrug ikke kan have værdien ''uden'' på det aktuelle sted. Det havde jeg ikke lige set. Men ''med'' er stadig en mulighed. Desuden har jeg tilføjet <nowiki>''</nowiki> uden at vide om det forekommer. Værdien 'alle' er default, så den indbefatter nil. Derfor har jeg kun tilføjet ''med'' og <nowiki>''</nowiki> i [[modul:Brug Wikidata/sandkasse]]. Det ser ud til at virke, når jeg bruger fejlsøgningskonsollen, men du må gerne prøve at teste det på den måde du foreslår.--[[Bruger:Weblars|Weblars]] ([[Brugerdiskussion:Weblars|diskussion]]) 15. okt 2017, 20:29 (CEST)
::::Jeg kan huske at have set blank/fraværende blive sat til ''alle'' længere ude i logikken, så det blanke tilfælde behøver vi vist ikke tænke på. Men det er rigtigt, at værdien ''med'' ville snige sig ind i logikken. Jeg har ikke kunnet rekonstruere problemet på den udpegede salme - den har vist kun håndkodede værdier i øjeblikket. Vi må nok hellere finde en salme-testcase, før vi slipper det løst igen. Jeg kan godt leve med, at svævefly-boksene ser lidt tossede ud de dage det varer. -- [[Bruger:Poul G|Poul G]] <sup>[[Brugerdiskussion:Poul G|disk.]]</sup> 16. okt 2017, 22:06 (CEST)