Content deleted Content added
KryhlMJ (diskussion | bidrag)
Linje 65:
::::: Angående Trump, så hader jeg ham ikke (det ligger ikke til mig, og han er jo "blot" alvorligt psykisk syg), men jeg ''afskyer'' på det kraftigste, som en almindelig, ansvarlig, rationel, hæderlig, retskaffen, intelligent, humanistisk og demokratisk orienteret person naturligvis alt hvad hans person og hans politik står for. Og det har jeg sådan set ret til at mene og udtrykke, i begrænset omfang og hvor det er relevant, bare ikke i selve artiklerne, hvilket jeg mig bekendt bestemt heller ikke har gjort.
::::: At du i øvrigt synes at prøve at chikanere eller angribe mig, blot fordi jeg har sat foden i over for dine destruktive ændringer og klare overskridelser af reglerne, bryder jeg mig i øvrigt ikke om. Lad være med det. --[[Bruger:Jhertel|Jhertel]] ([[Brugerdiskussion:Jhertel|diskussion]]) 16. nov 2017, 20:56 (CET)
 
::::Jeg har nu mange gange forklaret dig det, men fint - en gang til for prins Knud. Jeg skrev det oprindelige afsnit om kritikken af Holdts beretninger. Du ændrede - uden at debattere det nogen steder eller tagge mig - til den nuværende POV-version. Mere indviklet er det ikke.
::::Hvis du ikke selv kan se, at dit had/afsky er totalt irrelavant i forhold til wiki, så har du et problem. Det skinner tydeligt igennem i Holdt-opslaget, hvor du tydeligvis tager Holdts parti.
::::Jeg har ikke angrebet eller chikaneret dig, og jeg giver ikke noget for en sådan offer-retorik, så den kan du lige så godt spare dig.[[Bruger:KryhlMJ|KryhlMJ]] ([[Brugerdiskussion:KryhlMJ|diskussion]]) 18. nov 2017, 09:28 (CET)
 
== [[Skabelon:Percentage]] ==