Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Borgerlisten

Klaus Riskær Pedersen (parti) har skiftet navn til Borgerlisten (parti), og nu står vi med to artikler om partiet. Den nye artikel består dels af tekst kopieret fra den gamle artikel, og dels af ny tekst. Jeg foreslår omdirigering og samling af historikker mens der kun er én version af Borgerlisten (parti), og Klaus Riskær Pedersen (parti) ikke er redigeret – og der således ikke er tidsmæssigt overlap. Hvis der ventes, vil en samling blive umulig.--Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 3. jan 2020, 21:18 (CET)

Jeg har forsøgt, men husker ikke helt hvordan man fletter historikken. er det moget med at den skal slettes igen og gendannes med alle versioner, eller hvad? Er for træt til at finde ud af det nu. zz'nat...- Nico (diskussion) 4. jan 2020, 00:02 (CET)
Så vidt jeg husker så samler vi ikke længere historikker pga. et eller andet. Ved ikke hvorfor det stoppede, men kunne læse mig frem til det ikke gøres mere. Men jeg tror det er den eneste måde rent faktisk at få historikken til at passe i dette tilfælde. --SimmeD (diskussion, bidrag) 6. jan 2020, 12:22 (CET)
@SimmeD: Det er normalt rigtigt. Hvis to historikker for forskellige artikler er tidsmæssigt overlappende, vil en sammenfletning give et meget forvirrende resultat hvor man ikke kan se hvad hver redigering har bidraget med når en forskelsvisning sammenligner to versioner som stammer fra hver sin oprindelige artikel. Men det ville ikke være et problem da jeg lavede denne anmodning, fordi der på det tidspunkt kun fandtes én version af Borgerlisten (parti) som tidsmæssigt efterfulgte alle versioner af Klaus Riskær Pedersen (parti) og som tydeligvis var en redigeret kopi af denne. Men som jeg også skev: Det skulle gøres med det samme. Hvis noget havde lavet yderligere redigeringer af Klaus Riskær Pedersen (parti), ville en sammenfletning i praksis ville umulig. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 6. jan 2020, 12:56 (CET)
Konklusion:
Ingen nye bidrag i en måned. Emnet foreløbig uddebatteret--Ramloser (diskussion) 11. feb 2020, 19:57 (CET)