Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Mistænkte sokkedukker

Kategorien, har ikke været opdateret længe, bl.a mangler man at erstate skabelonerne for dem der er blokeret, også tjekke resten også blokere dem der er/var åbenlyse, da det er min opfattelse at pga. den manglende opdatering, at der så er flere sokkedukker i kategorien der har fået, frit spil på wikipedia i et godt stykke tid nu. Mvh. --Trade (diskussion) 3. jan 2013, 14:45 (CET)

@Trade - Går ud fra, at der er Kategori:Mistænkte Wikipedia-sokkedukker du tænker på. Jeg er lidt i tvivl om, hvad du mener. Hvis der er tale om, at opdatere diskussionssiderne for de brugerkonti, der er blokeret, så er det noget som alle kan gøre, og ellers ikke noget, der har noget med kategorien at gøre. Jeg har skimmet hen over navnene, men kan ikke lige se, at der er nogle konti, der er aktive, hvorfor behovet for en blokering vel næppe er akut. Er der nogle konkrete konti du tænker på ? Pugilist (diskussion) 3. jan 2013, 16:41 (CET)
Jeg, sagde ikke det var akut. Jeg, blev bare lidt irreteret over, at flere gamle kendinge, kunne omgås deres evighedsblokeringer og tilmed reklamere, uden at man gjorde noget ved det, så jeg syntes at man skulle have det under kontrol, så det netop ikke bliver et akut behov. --Trade (diskussion) 3. jan 2013, 16:58 (CET)