Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Mistanke om at person med tilknytning til Hans Knudsen Instituttet ønsker af fjerne min artikel om dette jobfirma.

Angående artiklen om Hans Knudsen Instituttet jeg oprettede på Wikipedia d. 11-9-2013. Jeg mistænker, at en person med tilknytning til det private jobfirma Hans Knudsen Instituttet, har et ønske om at bortcensurere beskrivelsen af dette firma på Wikipedia. Artiklen om Hans Knudsen Instituttet har fået en påtegning om at "artiklens notabilitet er betvivlet, da en skribent har vurderet emnet for snævert til at have encyklopædisk relevans".

I artiklen 'Henrik Hassenkam' har man siden 7. marts 2012 oplyst, at personen var bestyrelsesformand i Hans Knudsen Instituttet. Dette har indtil nu været markeret med rød skrift pga. manglende artikel om emnet. Andre har altså efterlyst en beskrivelse af Hans Knudsen Instituttet.

Jeg mener, at private jobfirmaer i Danmark fortjener at blive beskrevet på lige fod med andre private virksomheder. Jobfirmaer har fået meget plads i avisernes spalter, ikke mindst pga. mange skandaler om meningsløse aktiveringer af ledige, så derfor kan artikler om private jobfirmaer i Danmark næppe regnes for et snævert emne uden encyklopædisk relevans. Når der på Wikipedia er plads til at beskrive et så snævert emne som eksempelvis 'Compiler', der er totalt ukendt i den bredde befolkning, bør der også være plads til beskrivelse af private jobfirmaer, som danskerne i stort tal har stiftet bekendtskab med i de seneste år.

Hans Knudsen Instituttet, og andre jobfirmaer, har næppe interesse i at beskrivelsen på Wikipedia indbefatter de skandaler firmaerne har været indblandet i. De vil helst feje mediernes afslørende artikler ind under gulvtæppet. Hvis en person med tilknytning til Hans Knudsen Instituttet vil bortcensurere faktuelle informationer om jobfirmaet, er det vist imod Wikipedias retningslinjer. Anette P Hansen (diskussion) 12. sep 2013, 12:34 (CEST)

Ifølge artiklens historik, blev skabelonen påsat af Bruger:Pixi Uno. Hvad får dig til at fremsætte dine meget alvorlige beskyldninger? --|EPO| COM: 12. sep 2013, 12:45 (CEST)
@Anette P Hansen: Hvad er det præcist du ønsker administratorassistance til ? Administratorer kan slette artikler og blokere brugere, men bortset herfra optræder administratorer på lige fod med øvrige bidragsydere. Hvis du er uenig i påsætningen af skabelonen {{notabilitet}}, så vil det normalt være noget, der bør tages op på artiklens diskussionsside. Jeg tillader mig i øvrigt at tvivle på, at Bruger:Pixi Uno skulle være personligt involveret i HKI eller på anden måde have interesser i firmaet. Pugilist (diskussion) 12. sep 2013, 13:08 (CEST)