Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Slette afsnit hos Rodejong

Jeg har forsøgt at slette og gøre noget indhold (indhold til "Du burde smides langt væk fra Wikipedia!!") i Brugerdiskussion:Rodejong, da det indeholdt mulige upassende personlige oplysninger - eller stærkt utilstedeligt indhold. Svar er også fjernet fra afsnittet. Men jeg kan stadig se indholdet hvis jeg ser på forskelle? Hvad skal der gøres mere for gøre det usynligt?
Noget indhold i Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/TorbenDK og IP skal også gøres usynligt - ved den gule kasse tilføjet af Rodejong her er også mulige upassende personlige oplysninger - eller stærkt utilstedeligt indhold. --Glenn (diskussion) 19. feb 2018, 17:15 (CET)

Du skal vælge tekst, ikke redigeringssammendrag. Men inden du fortsætter: Ip'en er en troll, der nyder at genere folk og få os til at spilde vores tid. Han kommer med det sædvanlige ordskvalder som kun har til formål at piske en stemning op. Han kører faktiskt temmeligt meget i den samme stupide rille.
Med mindre at Bruger:Rodejong gerne vil have det, så syntes jeg ikke at vi skal bruge tid og kræfter på det. Mvh KnudW (diskussion) 19. feb 2018, 17:22 (CET)
Kan vi ikke lave den aftale, at når der igen er en IP der igen kommer med samme bøvl, at jeg kan slette dens beskeder?  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 19. feb 2018, 17:29 (CET)
Hej Rodejong - det vil ikke virke effektivt, så det skal gå via en administrator. I princippet kan indlægsskriveren så kræve den genoprettet. --Glenn (diskussion) 19. feb 2018, 17:38 (CET)
Jeg forstår ikke helt indlægsskriveren så kræve den genoprettet - hvad menes med dette? Mvh KnudW (diskussion) 19. feb 2018, 17:41 (CET)
Mente: indlægsskriveren ellers kræve den genoprettet. Det er lidt søgt, men en bruger kunne komme til at slette noget, som andre ikke ville have slettet. --Glenn (diskussion) 19. feb 2018, 17:43 (CET)

Jeg tror ikke at der grund til at gøre det mere indviklet. Lad os bruge den sunde fornuft og ikke begynde at kaste os ud i de store fiksfakserier med historikken. Er det rullet tilbage, så burde det efter min mening være nok. Husk, trollen vil have os til at spilde tiden. Mvh KnudW (diskussion) 19. feb 2018, 17:46 (CET)

Hej KnudW - Jeg synes ikke det er i orden over for nogen brugere ved Wikipedia, at sådanne mulige upassende personlige oplysninger - eller stærkt utilstedeligt indhold, står på deres diskussionsside. Troll eller ej. --Glenn (diskussion) 19. feb 2018, 17:49 (CET)
Derfor siger jeg at jeg hellere vil rulle den tilbage, med mindre det udløser en RK. •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 19. feb 2018, 19:09 (CET)
Inden den blev rullet tilbage, brugte jeg noget energi på at tale kombattanterne til rette. Vi admin'er bliver hyppigt anklaget for forhastede konklusioner eller brug af værktøjer. Det vil derfor være et fremskridt, hvis der er mindst to af os, der står bag en handling, inden den udføres i praksis. I dette tilfælde kunne Glenn uden problemer have fået opbakning --Ramloser (diskussion) 20. feb 2018, 17:58 (CET)
Rodejong kender vist også wikipedia godt nok til at kende til muligheden for skjulning, og hvis der er noget på hans disk der er så grænseoverskridende en tilbagerulning ikke er nok for ham, går jeg ud fra Rodejong selv får fat i en admin til at kigge på det. -- Vrenak (diskussion) 20. feb 2018, 18:14 (CET)
Korrekt. Det jeg taler om er i første omgang at slette beskederne, så den tekst der allerede står der, ikke går tabt når der skal skjules.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 20. feb 2018, 21:18 (CET)
Lukker denne diskussion efter en måned uden indlæg.--Ramloser (diskussion) 23. mar 2018, 22:25 (CET)