Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Teknisk Erhvervsskole Center

Hej! Teknisk Erhvervsskole Center har skiftet navn til "Technical Education Copenhagen" og jeg vil derfor gerne bede en admin eller lign. til at ændre navnet på artiklen.

Man kan se navneskiftet på deres logo, som kan findes på bunden af deres hjemmeside

--Rexvium (diskussion) 23. jul 2020, 14:02 (CEST)

Hvor er det himmelråbende tosset, at danske uddanelsesinstitutioner skal have engelsk navne. Man savner helt dengang Jysk Pædagogseminarium rent faktisk hed "Jysk Pædagogseminarium" og ikke et eller andet VIA University nonsens. Nåh, det kan vi alligevel ikke gøre så meget ved, og da navneskiftet for TEC er en realitet, så er anmodningen hermed imødekommet. Du kan forresten også godt selv flytte artikler, hvilket du kan læse mere om på hjælpesiden om flytning. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 23. jul 2020, 16:58 (CEST)
Asger: Folk kan jo ikke finde den mulighed, da der ikke er nogen tab ved navn "Omdøb", "Ændr artikelnavn" eller lign. --Madglad (diskussion) 6. aug 2020, 18:23 (CEST)
Det er jo også derfor, jeg nævner det. For at gøre opmærksom på muligheden. Hvordan Wikipedias brugergrænseflade er sat op, må drøftes andetsteds. Det er ikke emnet for denne AOA. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 6. aug 2020, 18:47 (CEST)