Wikipedia:Landsbybrønden/Angst for patruljering ?

Angst for patruljering ? redigér

Vi er dramatisk langt bagud i patruljeringen og har været det et stykke tid. Jeg undrer mig særlig over, at der er så mange nye artikler, der ikke er blevet patruljeret. Og særlig over, at jeg kan se, at der har været nogle forbi mange af artiklerne, men uden at markere dem som patruljerede.

Jeg har i en tidligere debat om samme emne rejst den mulighed, at der på dawp synes at være en nul-fejls kultur, hvor skribenter skoses for at have overset det ene og det andet, og hvor mindre gode artikler nedgøres grundet manglende fuldstændigt kildeapparat, formattering m.v. Dengang fik jeg at vide, at patruljanterne skam ikke var bange for noget som helst, men det må i hvert fald konstateres, at der ikke klikkes "patruljeret" på artikler (eller bidrag), som er blevet gennemgået. Det ville ellers være en stor hjælp.

Jeg kan kun opfordre til, at patruljanter og administratorer får markeret gennemgåede artikler som patruljerede. Det er ikke det samme som, at artiklerne skal være endeligt verificerede eller at artiklerne er klar til GA, men blot, at der ikke er hærværk eller tilsvarende. Er der markeret med en kvalitetsskabelon, er det også ok at markere som patruljeret. --Pugilist (diskussion) 4. mar 2019, 13:57 (CET)

Jeg kan kun tilslutte mig ovenstående, så vi kan undgå dobbeltarbejde ved at skulle patruljere redigeringer som der allerede har været tjekket. - Nico (diskussion) 5. mar 2019, 22:16 (CET)