Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp med at nå 222.222 artikler i 2016

Hjælp med at nå 222.222 artikler i 2016 redigér

Vi er meget tæt på at nå den lidt sjove milepælen 222.222 artikler på dansk og det kunne være en god/sjov måde at afslutte året på. Så hvis du har lidt tid til overs, så hjælp med at få oprette de sidste artikler, så vi kan nå det inden midnat! Lige i øjeblikket står tælleren på 299.344 artikler. Godt nytår, når vi når dertil! /Patrik Näsfors (diskussion) 31. dec 2016, 17:35 (CET)

Wikipedia er ikke for sjov. Hvis nogen orker at oprette seriøse artikler, er det jo fint, men ellers må det interessante nummer afvente sin tid, måske til næste år. Rmir2 (diskussion) 31. dec 2016, 23:20 (CET)
Jeg har ikke noget imod stubber. Men denne artikel kan lige så godt slettes. Aalborg Præstenetværk. Substub er selv for meget Patrik Näsfors. Og der vil du reklamere med som nr 222.222? Eller er det bare for at kunne sige at du har nr 222.222? Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 1. jan 2017, 00:31 (CET)
Beklager. Jeg havde skrevet en del mere, men jeg havde bare ikke nået at trykke gem og da det lige var før midnat, skulle jeg væk fra computeren og over til dem jeg fejrede nytår ved. Men nu har jeg gemt og det kommer mere. Det gør det også på de andre artikler jeg har oprettet i løbet af aftenen, da det skulle gå lidt stærkt. Jeg har dog lært flere nye ting og det har inspireret mig til at påbegynde nogle artikler, jeg nok ikke ville have fået gjort ellers, så for mig har dette været givende og det håber jeg også "Wikipedia" kan se det positive i, ligesom alle andre artikler der er blevet oprettet i dag og alle andre dage. Det med numret er jo bare et tal, ligesom andre milepæle, som jeg syntes var sjovt. Wikipedia er selvfølelig seriøst og det tager jeg det som, men generelt set behøver det jo ikke være kedeligt at skulle læse og lære om nye ting som man kan f.eks. på Wikipedia   /Patrik Näsfors (diskussion) 1. jan 2017, 00:47 (CET)
Tak for hjælpen! Især til Rodejong der hjalp med at oprette en række artikler gennem at oversætte, hvilket gjorde at vi nåede det med mindre end en halv time tilbage af året. Den artikel der blev oprettet som nr. 222.222, var Aalborg Præstenetværk som det udlæses af ovenstående. Nu har jeg også fået tilføjet meget mere, så den er oppe på 5 K i størrelse og jeg har derfor fjernet stubskabelonen.
Nu hvor et nyt år er startet kan vi så sætte 250.000 som det næste mål, men udbygning og forbedring af eksisterende artikler er selvfølgelig lige så vigtigt. Derfor vil jeg også fortsætte med det, nu hvor jeg er kommet så godt i gang. /Patrik Näsfors (diskussion) 1. jan 2017, 08:08 (CET)