Wikipedia:Sletningsforslag/DiOGenes

DiOGenes er et EU-projekt om gener. Den er oprettet af Bruger:Palnatoke, og Bruger:DenBlaaElg har sat {{QA-relevans}} på. Denne skabelon får også artiklen til at optræde i Kategori:Notabilitet siden 2019, så derfor bringer jeg sletningsforslaget op. Artiklen findes ikke på andre sprog og har ingen kilder. Er projektet relevant nok til en artikel?Toxophilus (diskussion) 4. mar 2020, 15:04 (CET)

  • Slet - Der er vist rigtig mange Eu-projekter rundt omkring, hvis først man begynder at lede, og de kan ikke være notable alle sammen. Medmindre nogen kan komme med tungtvejende argumenter for, hvorfor netop dette her er interessant, så mener jeg, at det bør slettes. Toxophilus (diskussion) 4. mar 2020, 15:04 (CET)
  • Slet - Jeg synes sådan set alle EU-projekter principielt er notable - i hvert fald relevante. Men netop for (for de fleste) EU-projekter giver det ingen mening med en tyndbenet artikel. Der må som minimum være en henvisning til projektets beskrivelse, og for projekter der er afsluttede eller tæt på må der være en eller flere henvisninger til resultaterne. Pga. EU-projekternes "natur" synes jeg man må kunne stille ekstra krav til kilder i særdeleshed og indhold (beskrivelsen skal være kort og præcis og så med uddybende afsnit).--Honymand (diskussion) 4. mar 2020, 16:59 (CET)

Jeg har ikke p.t. tid til at fremsøge kilder, og hvis andre heller ikke har, kan den bare slettes. --Palnatoke (diskussion) 4. mar 2020, 18:57 (CET)

Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 14. mar 2020, 11:17 (CET)