Wikipedia:Sletningsforslag/Wikipedia:Wikipedianere

For hver gang jeg kigger på Wikipedia:Wikipedianere, synes jeg den giver mindre og mindre mening. Interesselisten kan være praktisk og bør flyttes "ned" til Wikipedia:Wikipedianere, men som Wikipedia:Wikipedianere står lige nu, er det bare en liste over Wikipedianere der måske er/måske har været aktive, hvilket kan ses på andre og mere opdaterede måder. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 2. jan 2012, 17:52 (CET)

  • Slet - Jeg kan heller ikke se nogen grund til at beholde den, især ikke når den tydeligvis indeholder en lang række wikipedianere, der er inaktive. --Arne (Amjaabc) 2. jan 2012, 19:25 (CET)
  • Behold Når man ser at man på mange andre sprog også har en side som denne, er det tydeligt at det ikke er siden, men det nuværende indhold, der er problemet. Fjern listen og skriv noget fornuftigt i stedet. --Palnatoke 2. jan 2012, 20:55 (CET)
  • Neutral - Nu kan man jo argumentere for at beholde en lang række artikler ved blot at konstatere, at de bare kunne være skrevet bedre. Mange af iw'erne er lige så ligegyldige (og reelt forældede i såvel tanke som indhold) som den danske artikel, men konceptet i den tilsvarende svenske artikel kan måske inspirere. Men er der ikke nogen, der orker at skrive noget, der ligner på dansk, vil jeg ikke tage anstød af, at den danske artikel slettes, indtil der kommer noget mere brugbart. På den anden side må det konstateres, at den danske side faktisk bliver brugt, hvilket jo tyder på, at der rent faktisk er en del, der finder den af værdi. Pugilist 5. jan 2012, 09:13 (CET)
  • Behold - Hvad Bruger:Palnatoke siger. --Pelle Hansen 8. jan 2012, 14:40 (CET)
  • Spørgsmål - Jeg synes egentlig, at Heb har fat i en pointe. Listen er vist hverken særligt dækkende, muligvis ikke aktuel og vel højst en kuriøs liste over wikipedianeres geografiske fordeling (hvis nogen ellers har interesse i det). Er der nogen, der har et bud på "noget fornuftigt i stedet"? --Rmir2 16. jan 2012, 20:37 (CET)
Det kunne jo være formatet i de tilsvarende svenske eller tyske artikler, hvor det forsøges at forklare, hvad en Wikipedianer er. Pugilist 17. jan 2012, 16:40 (CET)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om noget, og ej heller et overvældende flertal (2:4) for at slette, så status quo opretholdes, idet listen fjernes og nogen skal "skriv[e] noget fornuftigt i stedet": Beholdes --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 24. jan 2012, 13:35 (CET)