Dette er Athenes diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Athene.

Arkiverede diskussioner redigér

Vedr. brugerside redigér

Hej Athene. Jeg kan se du har tømt din brugerside. Vil du have den slettet, eller vil du bare have at den er tom? hilsen Masz 11. nov 2009, 17:19 (CET)

Jeg vil nok vælge, at den bliver slettet - men kan jeg ikke også lige få slettet Athene/Arkiv, da jeg for nylig har skiftet mit brugernavn og gerne vil starte på en frisk. - mvh. Athene 11. nov 2009, 17:37 (CET)

Det ved jeg nu ikke. Det er bedst at lade arkiver være som de er, så man nemmere kan få overblik over om du er blevet budt velkommen, har fået tips, og blabla. Der er jo sådan set ikke noget at skjule :-). Jeg har tilgængæld slettet din brugerside. --Masz 11. nov 2009, 17:48 (CET)

Takker - men arkivet har jo kun relation til min forrige bruger. - mvh. Athene 11. nov 2009, 18:01 (CET)

Ang. årstalslink redigér

Kære Athene, jeg så dig under "seneste ændringer" og blev nysgerrig. Jeg ved, jeg er ikke nær så gammel, som dig, på da:wiki, men pls ... alligevel: Jeg var inde på Slimminge (Køge Kommune) og så den kamp du og Sir48 har ført om et TOTALT urelevant årstals-link, og hverken du eller han så at der stod: "ved landvejen imellem Køge og Ringsted.". ALTSÅ IKKE landEvejen.
Please, lad være med at overbelaste Sir48 med tåbelige diskussioner, du kunne jo istedet for rette ÅBENLYSE stavefejl. Et E i landevejen, kan vi vel ALLE finde ud af. Jeg er i øvrigt SIKKER på at Sir48s kræfter kan bruges bedre end at "tvære" om årstals link!
... Pls ... læs dette som det er ment ... et VENLIGT vink med en vogstang!
--mvh Per (PerV) 12. nov 2009, 01:51 (CET)

Kære Per Jensen. Jeg har læst og forstået stilmanualen - og derfor er sagen med Sir48 også et afsluttet kapitel. Jeg synes heller ikke vi skal vække den sovende hund. Se eventuelt Athene/Arkiv, hvor sagen bliver afklaret og afsluttet. - mvh. Athene 12. nov 2009, 15:54 (CET)

En til... redigér

 Blokeret som marionet
Du er blevet blokeret på ubestemt tid, da det formodes at du er den samme som Konnex (disk.bidrag) . Der henvises til bidrag for bevis. Når du er blokeret eller bandlyst, må du ikke redigere Wikipedia. Alle dine redigeringer er blevet eller vil blive rettet tilbage.

Yderligere bemærkninger: Du har samme profil som Konnex og dennes andre sokkedukker.


--Palnatoke 14. nov 2009, 08:00 (CET)