Brugerdiskussion:Emil Christiansen/Arkiv 1

Velkommen redigér

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

-- Nico 14. jun 2006 kl. 16:07 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke valgt nogen licensskabelon, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen.

--MGA73 23. dec 2008, 21:15 (CET)

Ophavsret redigér

 Respekter ophavsretten
Hej Emil Christiansen. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 14. okt 2009, 12:26 (CEST)

Det må du undskylde. Jeg vidste IKKE at det var ulovligt at bruge teksten når jeg selv er selv medlem af klubben. Men okay, jeg har slettet dele af teksten. jeg vil IKKE kunne beskyldes for at bryde lovgivningen med vilje.
Emil2004 14. okt 2009, 12:41 (CEST)

Hej Emil. Ophavsret er en svær en, men som du måske kan se af ovenstående skabelon, så skal al materiale på wikipedia være frit. Al materiale, som du kan finde rundt om, er, med mindre det tydeligt fremgår, beskyttet af ophavsret og selv om du er medlem, så er det stadig klubben, der den. Det er derfor kun en ansvarlig for klubben, der kan give brugsretten til tekst fra siden videre. Mvh Knud Winckelmann 14. okt 2009, 22:50 (CEST)

Autopatrol redigér

Du er blevet tildelt Autopatrol-rettigheder. Du kan læse nærmere her. --Pugilist 22. okt 2009, 15:10 (CEST)

Tak :)

Jf. denne redigering, ville {{ordbog}} så ikke være mere passende? For man kan vel ikke sige, at det er noget nonsens:-)?
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 24. okt 2009, 15:36 (CEST)

Jo det har du ret, det skal jeg huske fremover :) Jeg har nu ikke påstået at der var tale om nonsens. Emil Christiansen 24. okt 2009, 15:40 (CEST)
Grunden til, at jeg skrev det med nonsens var nok, at {{hurtigslet}}, som du brugte, bruges til omtrent det samme som {{nonsens}} :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 24. okt 2009, 17:18 (CEST)

Nyheder redigér

Specialnyheder redigér

Nyheder redigér

Nyheder redigér

Specialnyheder redigér

Nyheder redigér

Nyheder redigér

Nyheder redigér

Nyheder redigér

Tilbage til brugersiden for »Emil Christiansen/Arkiv 1«.