Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--Heelgrasper 13. maj 2005 kl. 12:50 (CEST)

Beskrivelsesfelt og forhåndvisning redigér

Hej Gunner

Brug venligst vores beskrivelsesfelt og knappen "Forhåndsvisning". Sidstnævnte bedes du bruge, indtil du er tilfreds med en artikel, hvorefter "Gem side" kan vælges.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 26. maj 2005 kl. 15:40 (CEST)

Hej Gunner!

Prøv forhåndsvisning - det er en meget nyttig ting. --Palnatoke 14. jun 2005 kl. 22:08 (CEST)

Se på Seneste ændringer - der er et fast antal ændringer på siden, så en masse små ændringer kan let "drukne" de større ændringer. --Palnatoke 14. jun 2005 kl. 22:17 (CEST)

Og så er der beskrivelsesfeltet - beskriv din redigering. Teksten fra beskrivelsesfeltet kan ses på siden med seneste ændringer, og gør det meget nemmere at holde rede på udviklingen. --Palnatoke 7. jan 2006 kl. 17:23 (CET)
Da du vist stadig ikke bruger beskrivelsesfeltet, minder jeg lige om det igen. --Heelgrasper 9. jan 2006 kl. 00:26 (CET)
I er da vist bare misundelige over at jeg skriver så meget ;-) Jeg prøver at bruge beskrivelsesfeltet... --Gunner Poulsen 9. jan 2006 kl. 08:08 (CET)

Astronomi Skabelon redigér

Hey, mig og Bruger:Jeppesn har lavet en skabelon til stjernebilleder. Jeg lagde mærke til at du lægger en masse stjernebilleder ud, gidder du ikke bruge skabelonen når du laver en side (eller ændre en gammel)? Siderne virker bare mere overskuelige når de har en skabelon.
--LinuxChristian 9. jan 2006 kl. 23:59 (CET)

Gider I at indsætte jeres stjernebilledskabelon på en af siderne?
--Gunner Poulsen 10. jan 2006 kl. 00:02 (CET)
Jeg skal nok arbejde med at sætte skabeloner ind, men hvis du vil hjælpe ligger der en skabelon på Agterstavnen og instruktioner på hvordan man bruger den under alle de andre wiki skabeloner (bare Gå til: Skabelon).
--LinuxChristian 10. jan 2006 kl. 00:06 (CET)




Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:15 (CET)

O.k. --Gunner Poulsen 13. mar 2006 kl. 12:09 (CET)

Husk lige :) redigér

 Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.

Og jeg ser også, at du nogle steder bruger [[Image:...]] istedet for [[Billede:...]]. Umiddelbart har det samme effekt, men du bør nok bruge den danske betegnelse for navnerummet :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. apr 2006 kl. 16:15 (CEST)

Sortlegeme redigér

Hej Gunner!

Kan jeg få dig til at kigge omkring Diskussion:Sortlegeme? --Palnatoke 21. apr 2006 kl. 14:33 (CEST)

Du spurgte i et editsummary om hvad pdc var for et sprog. Det er Pennsilfaanisch Deitsch. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 3. jun 2006 kl. 13:54 (CEST)

Flippet at der findes sådan et sprog :-) --Gunner Poulsen 3. jun 2006 kl. 14:08 (CEST)

Fil:Karentouborg.jpg redigér

 Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:Karentouborg.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Billedet er angivet til at stamme fra Karen Touborg's hjemmeside, som intet oplyser om, at dens indhold er tilgængeligt under en fri licens. Derfor søger jeg tilladelsen uddybet nærmere. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 6. maj 2009, 17:44 (CEST)Svar