Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Riksen05!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 22. nov 2009, 13:03 (CET)

Om eksterne henvisninger redigér

Hej Riksen05. Jeg kan se, at du er ved at sætte henvisninger til www.slagmarker.dk ind i en masse artikler. Jeg vil gerne advare mod dette, da det tenderer spamming. Og ud fra de stikprøver, jeg har taget, er der ikke meget supplerende materiale at hente på denne hjemmeside. Det anbefales stærkt, at eksterne sider, der kan henvises til, indeholder markant mere/supplende materiale i forhold til Wikipedia-artiklens indhold. Et eksempel, hvor det går galt, er Harry S. Truman, hvor "slagmarker" har betydeligt mindre indhold, og derfor er der ikke noget at hente ved at linke til denne.

Jeg håber, at du forstår og accepterer dette. Mvh. --Arne (Amjaabc) 3. dec 2009, 22:19 (CET)

Ups, klart det forstår jeg og retter selvfølgelig ind...

mvh Martin

Jeg synes stadig, at du skal overveje, om henvisningen til www.slagmarker.dk virkelig giver så meget ekstra til så mange artikler. Så vidt jeg kan bedømme, har du udelukkende redigeret på Wikipedia for at indsætte disse henvisninger, og som jeg nævnte ovenfor, så kan det nemt opfattes som spam. Jeg går ud fra, at du har en tæt forbindelse til hjemmesiden, måske som ejer af den, og det har jeg det helt fint med. Men du skal i så fald ikke (mis)bruge Wikipedia til at reklamere for den - det må du finde andre veje til.
Når du åbenbart ved så meget om besættelsen og dens slagmarker, så ville det være mere interessant for projektet her, hvis du faktisk skriver noget i artiklerne om det frem for bare at sætte links ind. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. jan 2010, 00:10 (CET)