Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Søren G!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Pugilist 25. mar 2011, 11:44 (CET)

Ikram Sarwar redigér

Hej Søren G. Jeg har markeret din artiklen med en skabelon, der rejser tvivl om, hvorvidt Ikraw Sarwar har gjort sig tilstrækkelig bemærket til en artikel på Wikipedia. Du kan hér læse lidt om kriterierne for hvornår en politiker normalt anses som notabel. Pugilist 25. mar 2011, 11:44 (CET)

Ok - hvad så med den her? http://da.wikipedia.org/wiki/Carl_Christan_Ebbesen (Skrev Søren G (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ebbesen er stifter af, og tidligere formand for Dansk Folkepartis Ungdom - så han er notabel. --Pixi Uno 26. jul 2011, 18:04 (CEST)

Ophavsret redigér

Med denne redigering på "Bjarne Corydon" kopierer du tekst fra https://www.dr.dk/Nyheder/Ligetil/Dagens_fokus/Indland/2011/10/valg/152419.htm . Dette er lidt af et ophavsretsmæssigt problem. Det ville have været bedre om du kunne have omformuleret teksten og refereret originalen. — Fnielsen (diskussion) 1. maj 2015, 22:44 (CEST)Svar