Velkommen til min diskussionside. Jeg har endeligt fundet ud af hvordan de skal benyttes :). Da jeg stadig er ret ny, så kommer jeg nok til at lave nogle småfejl, men jeg synes allerede nu, at jeg er blevet markant bedre. Hold venligst en pæn tone i jeres indlæg her :)

Hejsa. Dette er din brugerdiskussionsside. Her er min Brugerdiskussion:Knud Winckelmann.

Alle artikler har også en diskussionsside, somf.eks. Diskussion:Stevnsgade Basketball. Den er tom lige nu, men der diskuteres artiklernes indhold.

Du bør forresten nok lige kigge på Commons vedr. de billeder du har lagt op, da de er ved at blive slettet. Det ser ud til at du ikke har angivet en licens, som gør at billederne må bruges til alle formål eller at der mangler bevis for at du har lov til at lægge dem op.

MVH Knud Winckelmann (diskussion) 18. sep 2015, 16:43 (CEST)

Basket i Hørsholm redigér

På engelsk har de to artikler en:Hørsholm 79'ers og en:Horsholm 79ers, angivet henholdsvis etableret i '79 og '74. På dansk findes kun den ene Hørsholm 79'ers, som er linket med den engelske Hørsholm 79'ers. På den danske side er henvist til hjemmesiden hbbk.dk, som er skrevet på Horsholm 79ers. Så... er det to forskellige eller er der oprettet en dublet? Skabelonen {{Basketligaen}} linker i øjeblikket til eneste danske side, men den tilsvarende engelske er sat på Horsholm 79ers. TherasTaneel (diskussion) 23. sep 2015, 17:35 (CEST)

Jeg kan se, at den ene artikel tager både herrerne og damerne med, mens den anden kun har herrerne. Der er kun en klub (og den er fra 1979), men klubben har da rigtig nok både et herre- og et damehold. Så ja, der er nok tale om en dublet :) Thomasbasketball (diskussion) 23. sep 2015, 17:43 (CEST)
Oki, jeg har tilføjet skabelonen du har lavet og rettet linket. TherasTaneel (diskussion) 23. sep 2015, 17:53 (CEST)

Hej. Jeg har generaliseret din skabelon, som du havde indsat direkte på Basketligaen. Hvis du får brug for den igen i andre artikler, brug da det forlæg jeg har indsat som "Skabelon til indsættelse".
-- Mvh PHansen (diskussion) 15. sep 2016, 10:19 (CEST)

Tak for det PHansen. Jeg kommer stadig til at lave nogle fejl med kodningen når jeg vil lave nye skabeloner :) Thomasbasketball (diskussion) 29. sep 2016, 23:15 (CEST)

Småartikler redigér

Hejsa. Husk venligst kilder og kategorier, når du opretter artikler. Jeg tror også det kunne være en ide at se på et emnes bredere relevans. Når man har et nært forhold til et emne som Stevnsgade, kan det være svært at være objektiv. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 18. okt 2016, 13:30 (CEST)

Hej Knud Winckelmann. Ja, det har du da selvfølgelig ret i. Jeg fik lige oprettet dem lidt hurtigt :). Thomasbasketball (diskussion) 18. okt 2016, 16:07 (CEST)

Tip om ae/æ, oe/ø osv. redigér

Hej, jeg så lige din redigeringskommentar til denne redigering. Jeg havde selv samme problem i lang tid, indtil jeg opdagede, at man kan slå autokonverteringen af ae til æ osv. fra.

Det er godt gemt af vejen, men du kan finde det ved at gå ind under Indstillinger. På fanen "Brugerdata" går du ned til "Internationalisering". Vælg "Flere sprogindstillinger". Vælg fanen "Indtastning". Her kan du klikke på "Slå indtastningsværktøjer fra" - så skulle det være løst. Bare et tip. :-) Vh. SorenRK (diskussion) 15. sep 2017, 16:36 (CEST)