Diskussion:Aalborg Kunstpavillon

Sletningsforslag: Aalborg Kunstpavillon

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Aalborg Kunstpavillon var et dansk udstillingssted. Artiklen er oprettet af Bruger:Holmgreen og Bruger:Tøndemageren har sat spørgsmålstegn ved ntoabiliteten. Der er ingen kilder i artikln, og så vidt jeg kan se, var det et udstillingssted og galleri (som en kunsthal) og ikke et egentligt museum med egen samling. Toxophilus (diskussion) 29. jul 2020, 21:49 (CEST)

  •   Slet - eksisterer ikke længere, har ingen kilder og var ikke et "rigtigt" museum. Jeg lader mig gerne overbevise til at ændre stemme af gode argumenter og kilder :-) Toxophilus (diskussion) 29. jul 2020, 21:49 (CEST)
  •   Behold - Behold, men trænger til omskrivning. Foreningen eksistere, men udstiller på Nordkraft (kulturhus). Jeg overvejede om artiklen skulle sammenskrives hertil, men mener at foreningen er selvstændigt notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 30. jul 2020, 11:45 (CEST)
 Konklusion:
Én for og én imod: Ingen enighed; status quo opretholdes. --|EPO| COM: 10. aug 2020, 06:32 (CEST)
  Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tilbage til siden »Aalborg Kunstpavillon«.