Diskussion:Arne Oskar Hammeken

Seneste indlæg: for 2 måneder siden af Kjeldjoh

Sletningsforslag: Arne Oskar Hammeken

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Arne Oskar Hammeken var en dansk bogtrykker, der blev dræbt for at samarbejde med Gestapo. En IP-bruger har oprettet og Bruger:KnudW satte notabilitet på med kommentaren Er det notabelt at blive henrettet?. Der er ingen kilder, og artiklen er relativt kort. Det vrimler ikke ligefrem mde omtale, men han nævnes på en række lister i forbindelse med hans henretelse og WW2. Toxophilus (diskussion) 11. sep 2020, 21:09 (CEST)

  •   Slet - Man bliver ikke notabel af at blive henrettet. Manglen på omtale og kilder gør, at jeg blive rbekræftet i, at der ikke er mere at skrive om ham. Toxophilus (diskussion) 11. sep 2020, 21:09 (CEST)
  •   Kommentar: Der findes sikkert masser af trykte kilder. Men hvis ingen kan skrive en passende artikel om ham, kan man ændre til en omdirigering til Retsopgøret efter besættelsen, hvor der står cirka lige så lidt som i substubben. Der er flere artikler, der linker til den nuværende artikel. --Madglad (diskussion) 11. sep 2020, 22:06 (CEST)
  •   Sammenskriv til Retsopgøret efter besættelsen - Det er muligt at der kan skrives en relevant artikel, men som den er nu, kan den ændres til et redirect.--Kjeldjoh (diskussion) 16. sep 2020, 09:08 (CEST)
 Konklusion:
Fuld enighed om, at der personen ikke har tilstrækkelig (selvstændig) notabilitet. --|EPO| COM: 23. sep 2020, 16:45 (CEST)
<Arne Oskar Hammeken> arbejde som tolk for Gestapo. Arno Oskar Hammeken sad inden sit arbejde for Gestapo i koncentrationslejr i Tyskland, og han skulle arbejde for Gestapo for at komme tilbage til Danmark. Han blev i løbet af sin tid som tolk udsat for mere end 20 attentatforsøg, de kom både fra modstandsfolk og Gestapo-folk.(Skrev 37.96.10.187 (diskussion • bidrag) 27. jan. 2024, 01:41. Husk at signere dine indlæg.)
Jeg har flyttet ovenstående tekst, som en IP-bruger har indsat i forslaget fra Toxophilus. Hvis man mener at det er en fejl at biografien er blevet sammenskrevet med Retsopgøret efter besættelsen, så kan der laves et Wikipedia:Gendannelsesforslag.--Kjeldjoh (diskussion) 29. jan. 2024, 08:12 (CET)Svar
  Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
  Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
  Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tilbage til siden »Arne Oskar Hammeken«.