Diskussion:Clint Eastwood

Artiklen Clint Eastwood er en god artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende god som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Clint Eastwood har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 4, 2017.

 

Huskeliste for Clint Eastwood: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Afkort gerne den meget omfattende indledning, så læseren får et hurtigt overblik over artiklens indhold. En meget lang indledning kan gå som LA men nok ikke som GA. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 28. feb 2016, 22:30 (CET)
    Enig! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jun 2016, 17:45 (CEST)
  • Jeg kan ikke frigøre mig for tanken om, at artiklen er for lang. Er det virkeligt givende at få (næsten) hver film beskrevet så grundigt, især hvad angår kritik og indtjening? De er med til at gøre flere afsnit næsten uoverskuelige. Måske kunne man også overveje, om samtlige film skal nævnes her? Der er trods alt en omfattende artikel med hans filmografi også. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jun 2016, 17:45 (CEST)
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har slettet stub, idet artiklen er på 90000 bytes!--Ramloser (diskussion) 27. feb 2016, 19:56 (CET)

GA nominering redigér

Der er enkelte citater, som ikke er oversat fra engelsk. det bør gøres, inden afstemningen er slut..Ramloser (diskussion) 23. jun 2016, 20:29 (CEST)

@Rmir2: Det er gjort. Toxophilus (diskussion) 26. jun 2016, 13:46 (CEST)

"Han har i 2016 instrueret 33 film" - godt nok mange film på et enkelt år :), men hvilke i {{Clint Eastwood}} og under Clint Eastwoods filmografi, hvor der er markeret "ja" som "Fungerede som instruktør" er ikke taget med og hvorfor? TherasTaneel (diskussion) 30. jun 2016, 01:32 (CEST)

Har checket antal film, nu hvor den er udvalgt som ugens artikel. På Imdb krediteret som instruktør på 39 film, så lad os regne med det. Hvad angår indvendingen om, at artiklen er for lang. Den er 60.000 bytes kortere end den engelske. Og det meste er en forkortet oversættelse af den engelske.--- Sterhard (diskussion) 26. dec 2016, 21:58 (CET)
3 krediteringer er for afsnit af tv -serier og 1 for en dokumentar. Så måske er 35 film som instruktør mest præcist.--Sterhard (diskussion) 26. dec 2016, 22:01 (CET)
Tilbage til siden »Clint Eastwood«.