Diskussion:Dirch Passer

Artiklen Dirch Passer har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 31, 2017.

Huskeliste for Dirch Passer: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Spurgte dem på www.dirch-passer.dk om vi måtte bruge noget af deres tekst + evt. billeder. Svaret var Nej. Jan Christensen

Mail fra Thomas

Hej Jan!
Det er ellers et godt project, men jeg må takke nej!
Der er copyright på billederne og teksten, og den må vi hellere opretholde.
Men held og lykke med jeres project
Med venlig hilsen
Thomas Andersen

Ak ja, så er det i dag 25 år siden, at denne herlige kunstner døde. Jeg ved godt, at der ikke rigtig er "kød" på artiklen, men ellers oplagt som Dagens Artikel i dag. Mvh Frank R - 3. september 2005 - kl. 9.35

Døde links redigér

Robotten har i flere tilfælde konstateret at den/de følgende eksterne henvisning(er) ikke er tilgængelige. Vær venlig at kontroller at dette er tilfældet, og ret eller fjern dem fra artiklen.

--WeggeBot 25. feb 2006 kl. 05:42 (CET)

link tjekket - det virker. --Malene Thyssen 25. feb 2006 kl. 09:58 (CET)

Billede redigér

Burde man næsten ikke have et billede af Dirch Passer her?

BBC 26. mar 2006 kl. 12:39 (CEST)

Neutralitet? redigér

Hvor på diskussionssiden er problematikken omkring artiklens neutralitet begrundet? - Sarmundo 11. jul 2009, 07:09 (CEST)

I sådanne tilfælde kan du efterspørge en begrundelse – som du jo faktisk netop har gjort. Hvis den ikke indfinder sig efter et par ugers forløb, er det næppe alvorligt. Til en anden gang kan du lede lidt i historikken og finde denne redigering. Så det drejer sig altså om for meget snak om privatlivet i dette tilfælde. -- Mvh PHansen 11. jul 2009, 07:42 (CEST)

Tak for tippet. - Sarmundo 11. jul 2009, 07:43 (CEST)

Det er mig der har sat dimsen på uden begrundelse,- og det burde jeg nok have gjort. Sagen er den at jeg mener der står uforholdsmæssigt mange detaljer om mandens privatliv. Det minder for meget om en artikel fra Se og Hør og jeg mener at artiklen tegner et meget dystert billede af personen. Der burde stå langt mere om hans professionelle side det er trods alt det han var kendt for- Zilotte 15. jul 2009, 02:00 (CEST).
og.. Jeg har andetsteds for længe siden gjort opmærksom på det Wikipedia-diskussion:Selvbiografier, men åbenbart et forkert sted- Zilotte 15. jul 2009, 02:24 (CEST)
Tilbage til siden »Dirch Passer«.