Diskussion:Kode 291

Det kan behövas mer arbete i artikeln redigér

Hej, Jag beklagar att jag skriver på svenska, men min danska är mycket dålig.

Den här artikeln nämns i Magasinet Paragraf. Magasinet Paragraf skrivs av personer med god insikt i svenskt rättsväsende. Det kan med andra ord behövas mer arbete i artikeln för att artikeln ska nå upp till en acceptabel nivå.//Hannibal (diskussion) 13. mar 2017, 16:08 (CET)

@Hannibal: Artiklen er blevet udvidet med udgangspunkt Magasinet Paragraf. Er der mere du tænker bør tilføjes? Jeg kan nemt finde en masse svensk medieomtale i 2016, så jeg finder det underligt at der ikke findes nogen svensk Wikipedia-artikel. --Madglad (diskussion) 7. nov 2020, 17:48 (CET)

Sletningsforslag redigér

Sletningsforslag: Kode 291

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Kode 291 var kode, som svensk politi anvender for at skjule politisager som involverer nyankomne migranter. Bruger:Rmir2 har oprettet og Bruger:KnudW har sat spørgsmålstegn ved notabiliteten med kommentaren når ikke engang svenskerne har den. Artiklen er fint wikificeret med kilder, og den findes også på norsk, men ikke på svensk. Toxophilus (diskussion) 26. okt 2020, 14:32 (CET)

  •   Slet - Som Knud skrev; når ikke engang svenskerne har den. Toxophilus (diskussion) 26. okt 2020, 14:32 (CET)
  •   Behold. Men artiklen bør tilrettes jf. kritikken på diskussionssiden. Hvis der kan findes andre årsager end politisk korrekthed, til at svwiki ikke har artiklen, vil jeg dog tage sagen op til ny overvejelse. --Madglad (diskussion) 26. okt 2020, 16:30 (CET)
  •   Slet - Politiet rundt om i verden bruger mange koder, se f.eks. en:Police code, jeg mener ikke at denne kode er specielt notabel. At der er dårlig dokumentation for påstandene om hvad hvad formålet koden er, se magasinetparagraf.se, er med til at jeg ikke mener at artiken er relevant.--Kjeldjoh (diskussion) 29. okt 2020, 13:43 (CET)
  •   Behold - Fin lille artikel. Jeg har tilføjet tekst med kilde fra magasinet paragraf. At svenskerne ikke har artiklen mener jeg ikke er et validt argument i denne sag. --Santac (diskussion) 7. nov 2020, 11:03 (CET)
  •   Kommentar Artiklen er fjernet fra svwiki med redigeringsbeskrivelsen "Innehållet förklarade inte ämnets relevans: källösa lösa påståenden". Se i øvrigt den svenske artikels diskussionsside sv:Diskussion:Kod_291. Bemærk at den danske artikel ikke er "källös", men har 5 kilder. Og en søgning viser en hel del diskussion i de svenske medier i 2016. --Madglad (diskussion) 7. nov 2020, 17:47 (CET)
    • Som du også er inde på beskrives den svenske artikel som kildeløs, i modsætning til den nuværende danske. I al beskedenhed vil jeg også gerne fremhæve mine ændringer, som har indføjet tekst om at koden ikke længere bruges og at offentligheden i dag har mulighed for at se data om koden. Hvis der hverken var kilder eller et tekststykker om at offentligheden i dag godt kan se data, i den svenske artikel, kan jeg godt forstå den blev slettet. Nu er det svært at vide hvordan den svenske artikel så ud. Jeg tænker den har mindet meget om den danske, bare uden kilder og uden min tilføjelse. --Santac (diskussion) 8. nov 2020, 10:26 (CET)
  •   Behold - Fin lille artikel, der med kildeapparat forklarer hvad emnet handler om. Som det fremgår af artiklen, har emnet været oppe i medierne også med afsæt i en mere generel samfundsdebat, der rækker ud over det ellers snævre emne. Det må derfor formodes, at interesserede kunne finde anledning til at læse neutral, kildebelagt information om emnet på Wikipedia. Jeg ser ingen grund til at slette. —Pugilist (diskussion) 8. nov 2020, 11:37 (CET)
 Konklusion:
Der er ikke enighed, men alligevel en overvægt mod at beholde artiklen. --|EPO| COM: 28. nov 2020, 11:42 (CET)
Tilbage til siden »Kode 291«.