Diskussion:Lyt - hvis du tør

Sletningsforslag: Lyt - hvis du tør

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Trade har markeret artiklen med notabilitet. --Pelle Hansen 21. jan 2013, 21:44 (CET)

  •   Slet --Pelle Hansen 21. jan 2013, 21:44 (CET)
  •   Slet --Rmir2 (diskussion) 22. jan 2013, 21:17 (CET)
  •   Behold - Den her forstår jeg ikke. Vi nævner maxisingler og diverse mix fra nyere og men dårligt etablerede kunstnere. Både Poul Glargaard og James Price er notable og derfor bør en så omfattende udgivelse også være det, uanset at den ikke længere er aktuel, og måske aldrig har været det store hit. Man kunne måske skrive artiklen ind under en af personerne --Savfisk (diskussion) 25. jan 2013, 20:54 (CET)
  •   Kommentar - Den, er sikkert en meget relevant del af begges karrierer, men jeg kan ærligt talt ikke se hvorfor det skal have en selvstændig artikel. Måske, man kan nævne lidt om det i Glaargaards og Prices artikler? --Trade (diskussion) 27. jan 2013, 22:19 (CET)
  •   Behold - Savfisks undren er helt på sin plads: Vi har artikler om masser af ligegyldig musik, så det må antages at notabilitetstærsklen for lydudgivelser er forholdsvis lav. Og derfor er denne udgivelse også relevant at have med. --Palnatoke (diskussion) 27. jan 2013, 22:34 (CET)
  •   Kommentar - Palnatoke, jeg kan ikke forstå denne begrundelse. Hvis vi har artikler, som ikke er notable inden for musikken, kan det vel ikke være et argument for at tillade endnu flere? Tværtimod burde vi måske rydde op. hilsen--Rmir2 (diskussion) 28. jan 2013, 07:25 (CET)
  •   Kommentar - Min pointe er at notabilitet ikke måles (og næppe kan måles) absolut, og at der lader til at være konsensus om en forholdsvis lav tærskel på dette område. Hvad oprydning angår, så kan det blive aktuelt, når et forlag henvender sig og vil finansiere udgivelsen af Wikipedia på papir. Indtil da er serverplads nok den væsentligste begrænsende faktor. --Palnatoke (diskussion) 28. jan 2013, 09:24 (CET)
  • Hvis vi har et problem, må vi prøve at løse det. Hvis jeg husker rigtigt har vi notabilitetskriverier for musik. Kan vi ikke blot holde os til dem? hilsen --Rmir2 (diskussion) 28. jan 2013, 14:43 (CET)
  Behold - Jeg har redigeret artiklen, så den lever bedre op til vores standarder. Jeg vil bede Jer tage stilling til sletningen igen på baggrund af redigeringerne. Den er blevet genudgivet og er fremstillet af notable personer, så jeg vil mene at den er notabel. Toxophilus (diskussion) 29. jan 2013, 17:38 (CET)
  •   Kommentar - Til Toxophilus: dit initiativ er prisværdigt, men jeg kan fortsat ikke indse notabiliteten. Og under hensyn til Palnatokes bekymring (se oven for) synes jeg, at vi skal prøve at hæve notabilitetstærsklen, blandt andet i dette tilfælde. --Rmir2 (diskussion) 29. jan 2013, 18:23 (CET)
 Konklusion:
Der er ikke konsensus om hverken det ene eller det andet, og der er slet ikke flertal for at ændre på status quo, idet det dog bemærkes at det lader til at der er en etableret praksis for en lav notabilitetstærskel på området, selv om det måske kan være på sin plads med en diskussion, hvor tærsklen forsøges hævet. Beholdes. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 5. feb 2013, 14:36 (CET)
Tilbage til siden »Lyt - hvis du tør«.