Diskussion:Operakomponister

Artiklen Operakomponister er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Operakomponister: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Afvist lovende artikel redigér

Jeg synes lige kilderne skal rettes lidt. For det første er der en henvisningsfejl (den der står med rødt), og bør der tilføjes noget mere til kilderne, som f.eks. "Orrey p.55". Hvis det er en bog, så synes jeg, at forfatteren, ISBN og udgave skal tilføjes, og "p." skal ændres til "s." eller "side". I nuværende udformning er kilderne lidt indforståede, og det tager lidt tid at finde ud af hvordan de er sat sammen. Tag f.eks. bogen Viking Opera Guide. I fodnoteafsnittet står kun titlen på bogen, og for at finde ISBN og udgivelsesår skal man helt ned i afsnittet "andre referencer". Det er lidt usammenhængende og svært, og bør rettes.

Derudover kan jeg ikke forholde mig særlig meget til resten, men jeg kan lige nævne, at jf. WP:S, er det kun titlen på siden (første gang den bliver nævnt) der skal stå med fed. Her står alle navnene på komponisterne med fed. Desuden ville det i fremtiden være smart at sætte dem ind i en sortabel boks, men det er vel kun fremragende liste-sager --Masz 6. apr 2010, 20:23 (CEST)

Tak for relevant, præcis og saglig kritik. Noten med henvisningsfejl skulle slet ikke have været med og er nu slettet. Formen "p." er rettet til "s.". Der var desuden sket en fejl i afsnittet "andre referencer", hvilket formentlig er grunden til en del af forvirringen og den indforståede form. Det skulle gerne være klarere nu. Titlen er gjort til artiklens første ord, og komponistnavnene er ikke længere fremhævet med fed.
Det er rigtigt, at det er en mulighed at sætte oplysningerne ind i en sortabel boks med kolonner som fx navn, levetid, vigtigste værker og "andre oplysninger", men oversigten er vel ikke i sin nuværende form er uoverskuelig. Kan artiklen tages op til fornyet overvejelse som "lovende" - eller ønskes der yderligere korrektioner?
Operator 8. apr 2010, 12:24 (CEST)

Flytteforslag: Betydende operakomponister

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Overskriften Betydende operakomponister er POV. Hvem der er betydende og hvem ikke er et spørgsmål om personlig vurdering. Derfor foreslås artiklen flyttet til Operakomponister. Rmir2 (diskussion) 27. okt 2019, 12:59 (CET)

  •   Flyt - som forslagsstiller. Rmir2 (diskussion) 27. okt 2019, 13:02 (CET)
  •   Flyt - jeg synes også at Operakomponister er langt mere passende --Zoizit (diskussion) 27. okt 2019, 13:04 (CET)
  •   Flyt - Det kan du vel gøre uden at stille forslaget. Det er vist ukontroversielt. --Inc (diskussion) 11. nov 2019, 20:35 (CET)

Da ingen har protesteret i de sidste 2 uger, har jeg nu flyttet artiklen. Rmir2 (diskussion) 12. nov 2019, 12:39 (CET)

Tilbage til siden »Operakomponister«.