Diskussion:Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm

Artiklen Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 30, 2019.

Huskeliste for Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm: rediger · historik · overvåg · opdater

Senest gennemgået den 15. december 2018 (5 år og 140 dage siden) af Zoizit. Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

  • Tilføj en oversigt overbesøgstal i tabelform eller som diagram, da det giver bedre overblik. Toxophilus (diskussion) 11. jun 2019, 13:34 (CEST)
Gjort Jeg har tilføjet en tabel med besøgstal i åbningsåret 1978, i femårsintervaller fra 1980 til 2015 og i de seneste år. En oplistning for samtlige 41 sæsoner vil nok blive lidt for meget af det gode. --Dannebrog Spy (diskussion) 12. jun 2019, 15:26 (CEST)
Gjort Jeg har indsat et lagkagediagram med indtægterne. Skabelon:Pie chart var dog defekt, så jeg måtte erstatte indholdet i den med det fra den engelske. Farvefordelingen kan justeres, hvis det ønskes. Spørg også gerne hvis der ønske yderligere uddybninger. --Dannebrog Spy (diskussion) 11. jun 2019, 16:45 (CEST)
Gjort Litteraturlisten er blevet sorteret efter forfattere og type. --Dannebrog Spy (diskussion) 11. jun 2019, 16:45 (CEST)
Det var hurtigt eksekveret. Jeg vil dog foreslå, at den opstilles forfatternavn først (efternavn, fornavn), og derefter titlen på bogen. Det er den notation, der normalt bruges i videnskabelig litteratur. Mvh. Toxophilus (diskussion) 12. jun 2019, 15:56 (CEST)
Gjort Indledningen og infoboksen er blevet udvidet. Det sidste krævede dog et par redigeringer af Skabelon:Infoboks museum. --Dannebrog Spy (diskussion) 17. jul 2019, 16:56 (CEST)
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tilbage til siden »Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm«.