Diskussion:Ultramaratonløb

Seneste indlæg: for 2 måneder siden af Santac

Sammenskrivningsforslag: Ultramaratonløb skrives ind i

Santac foreslog i januar 2022 at skrive indholdet af Ultramaratonløb sammen med Ultraløb (løbesport) og lagde et punkt ind i Wikipedia:Sammenskrivningsforslag, men fik ikke oprettet denne underside, så forslaget kunne blive diskuteret. Det er hermed gjort.

De to artikler forklarer tydeligvis det samme begreb, så en sammenskrivning må være oplagt. Personligt ved jeg ikke, om den ene eller den anden betegnelse er mest brugt, så det må vi lige finde ud af.

  Kommentar - Nogen må meget gerne effektuere :-) --Santac (diskussion) 26. jan. 2024, 20:21 (CET)Svar

Det er vanskeligt fordi begge artikler mangler kilder, så det kan ikke gøres uden forudgående forskning i emnet hvis man vil lave en artikel ud af det, som man kan stå inde for. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 26. jan. 2024, 20:39 (CET)Svar
Nu hvor du skriver, giver det god mening. Måske får jeg kigget på det. --Santac (diskussion) 26. jan. 2024, 21:25 (CET)Svar

Hvorfor er der et h i ultramarathon, når der ikke er et h i maraton?

I henhold til retskrivningsordbogen skal ordet retteligt skrives uden h, altså maraton, ultramaraton etc., men det vil formodentlig være besværligt at rette alle artikler til det korrekte, som vil medføre adskillige interwiki revisioner. --Ultraman 15. aug 2008, 19:24 (CEST)
Tilbage til siden »Ultramaratonløb«.