Diskussion:Winnie Handberg

Sletningsforslag: Winnie Handberg

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
 Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Winnie Handberg er iflg. artiklen 14 år, så det er nok særdeles tvivlsomt, om hun fortjener en artikel, der i øvrigt er skrevet af en anonym og Bruger:Winnie Handberg.

  •   Slet --Arne (Amjaabc) 9. jan 2010, 22:40 (CET)
  •   Slet - selv om det er altså er hendes cv (eller mangel på samme), der gør at hun ikke er notabel - ikke hendes alder. --Brandsen 9. jan 2010, 22:43 (CET)
  •   Slet - hvis den her kan gå, skal jeg da vist snarest til at skrive en artikel om mig selv. --Sabbe 10. jan 2010, 10:09 (CET)
  •   Slet. Thomas Vedelsbøl 10. jan 2010, 19:44 (CET)
 Konklusion:
Winnie, der selv har oprettet artiklen, har ifølge artiklen ikke medvirket professionelt i film eller skuespil. Den obligatoriske Google-søgning giver 7 hits eksklusiv artiklen på Wikipedia. Artiklen er en klassisk "hej mor", og vi behøver ikke vente en uge på at slette den. --Pugilist 10. jan 2010, 20:20 (CET)
Tilbage til siden »Winnie Handberg«.