Rikke Bekker (født 22. februar 1972) er chefredaktørFyns Amts Avis. , sidder i øverste chefgruppe i Jysk Fynske Medier, er direktør i ejerselskabet AS Svendborg Avis og har en master i projekt- og innovationsledelse fra SDU.

Rikke Bekker
Født 22. februar 1972 (52 år) Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Danmarks Journalisthøjskole,
Syddansk Universitet (2018-2020) Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Avisredaktør Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalist Højskole i 1997. Siden har hun bl.a. arbejdet som redaktør og redaktionschef i produktionsmiljøet, været programredaktør på TV 2 og reporter på TV 2/Nyhederne og selvstændig tv-producent, inden hun i 2010 blev redaktionschef på Fyns Amts Avis. I 2013 forlod hun avisen for et job på TV 2/Fyn som udviklings- og redaktionschef.

Rikke Bekker var chefredaktør på det fælles-fynske udviklingsprojekt Stem'rne, hvor alle fynske nyhedsmedier i 2017 gik sammen om at få flere unge til at stemme ved kommunalvalget.

Tillidsposter: Rikke Bekker sidder i bestyrelsen for Teknologiens Mediehus, er næstformand for Svend Filmfestival, har været i juryer ved bl.a. Copenhagen TV-festival, Årets Pressefoto og Danske Mediers designpriser.

Rikke Bekker bor i Svedborg med sin mand, Klaus Birch, der ejer tv-produktionsselskabet B-film. Sammen har de tre børn.

Kilder og henvisninger redigér

  Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.