Content deleted Content added
Linje 75:
Der er et problem med teksten i netop den skabelon, Rmir2 har sat øverst på sin diskussionside. I teksten tales der om at positive indlæg er velkomne, mens provokationer ikke vil blive besvaret. Men berettiget kritik er ikke nævnt... og det synes jeg er uheldigt. Det er måske en udeladelse der skyldes distraktion.
På min brugerdisk.side har jeg fået masser af kritik. Det er svært at se det som noget positivt, og det er heller ikke meningen. Men det er heller ikke provokation. Fornuftig og rolig kritik er faktisk den gyldne middelvej mellem blind tilslutning og dum afvisning. --[[Bruger:Cayrouses|Cayrouses]] ([[Brugerdiskussion:Cayrouses|diskussion]]) 13. mar 2020, 21:54 (CET)
 
== Fjernelse af POV-skabeloner uden at gøre opmærksom på det ==
 
Hej Rmir2,
 
jeg synes, at det er problematisk, at du i [https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Racel%C3%A6re&diff=10276522&oldid=10276516 denne redigering] fjerner to POV-skabeloner fra artiklen [[Racelære]] uden at gøre opmærksom på det på hverken diskussionssiden eller i redigeringskommentaren. Når du skriver "Fjerner version 10276516 af Biscuit-in-Chief (diskussion) tilbage igen" lyder det tværtimod som om, du blot har ført artiklen tilbage til dens stand umiddelbart før sidste redigering - men det var jo ikke det, du gjorde. Der er en grund til, at POV-skabelonerne er blevet indført i første omgang, og man bør ikke fjerne dem uden som minimum at gøre opmærksom herpå og give en begrundelse. Med venlig hilsen --[[Bruger:Økonom|Økonom]] ([[Brugerdiskussion:Økonom|diskussion]]) 14. mar 2020, 07:01 (CET)